perjantai 14. tammikuuta 2011

MAC Caviar Dreams quad + stuff

Noniin hei, kiitos ihana koneeni kun päästit viikon tauon jälkeen bloggerin hallintapaneeliin. Onkohan tämä joku uusi tapa suodattaa huonoja postauksia. Hmph. Asiaan. MACilta tuli tässä vuodenvaihteen paikkeilla kokoelma Cham Pale, jonka paletista Caviar Dreams näkyi kuvia jo kuukausia sitten, joten on ollut aikaa harkita, ettäjottako tarvitsenko vai ei. Viimeksi olin kallistunut siihen en tarvitse-vaihtoehtoon, mutta mikäs sieltä postiluukusta sitten tipahtikaan.
Rasia on ihan tyylikäs. Mulla ei näitä läpinäkyviä quadeja olekaan ollut, luulin tämän näyttävän, tai pelkäsin, sellaiselta 4 värin refill-rasialta. Huh. Sävyt ovat neutraalihkot, en hirveästi välitä viileistä ruskeista, joten siksi olin kallistumassa tämän jättämiseen.
Swatchia salamalla. En ole vielä kokeillut kasvoille, hieman huolestutti sellainen frosty-fiilis tuossa swatchatessa. Mun mielestä luomivärin pitää toimia ja pysyä ilman pohjustajaa tai sitten jos ei toimi, paletin kylkeen saisi liimata jonkun pohjustajan > : I.
Luonnonvalossa vähän vielä hailakamman oloista. Jospa tänään kokeilisin naamaan, niin sitten voi siitäkin kertoa enemmän. Kai tämän onkin siis tarkoitus olla sellainen nude-henkinen kokoelma. Turusta löytyy jo, Helsingistä kai vähän myöhässä. Tekisi ehkä mieli sitä Soiree-lakkaa, mutta katsotaan nyt. Ne ryppyspaperi-highlighteritkin kiinnostaisi, mutten ehdi vanhojakaan käyttää varmaan tässä eliniän puitteissa.
Eräs päivä ostin pienen herkkupläjäyksen ja meinasin, että jos jotain pähkinöitä tai manteleitakin ostaisi noin niinkuin terveellisyyden nimissä. Pähkinähyllystä löytyi sitten tuollainen Rainbown Pähkinäpatukka-pakkaus, n. 1,65 e/3 kpl. Kaloreita yhdessä patukassa 190. Eli suht paljon, mutta pähkinöissä tietysti on. Pähkinää patukassa 75%, rasvaa 14 g. Kuitenkin varmaan suklaata parempi vaihtoehto. Toinen hauska juttu oli tuo hedelmäpatukka, pakkauksessa on 6 kpl, hintaa lootalla n. 2 e. Hassunnäköinen, mutta ihan hyvä välipala. Yhdessa kaloreita 60, kuitua 2,8 g, hedelmää 98%, vähän mehutiivistettä lisänä. Nämä ihan S-Marketista.
Ei ehkä superhieno manikyyrikuva, mutta hei, 6. päivä eikä päälilakkaa.. (Mitäs häikkää tossa nimettömässä on)
Lakka on China Glazen Holidaysta Midnight Kiss.
Teaser..

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Häh, mitä sä piilottelet sitä Dolcea? Taisit tahallas tehdä :) aika hyvin sulla Chinat pysyy kyllä!!1! Mulla on ollu OPI ennätys 4 pvä, sitten kyllästyin. Pitäis joskus taas testata.
Jos et tykkää tuosta paletista niin ehkä mä tykkäsin ;P

Mä katoin kans noita pähkinäpatukoita mutta oli niin paljo kaloreita että jäi hyllyyn. Semmosis eväs-välipala patukois niinq. Sen tilalla on sit tänään suklaapatukka mukana, siis wtf...mites se nyt sillee :DD en kyllä oikeesti harrasta suklaapatukoita töissä mut perjantain kunniaks :)

Vanity kirjoitti...

No hei ei pidä kaikkia herkkuja tuhlata yhteen postaukseen..
Harvemmin tulee ihan kuutta päivää pidettyä samaa lakkaa, mutta laiska mikä laiska ja kun se kerran siistinä kesti.. ihme kun ei oikeen kärjistäkään kulunu. En mäkään töissä koskaan suklaatia syö välipalana, paitti illassa.. mieluummin tosi harvoin.. perstain kunniaksi voi tietty syödä ; ). Taitaa patterit olla vähän väsyt tossa kamerassa, tosta Caviarin salamakuvastakin tuli vähän blurry.

Anonyymi kirjoitti...

Noissa patukoissa on 100 grammassa rasvaa 40 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,7 g. Eli ei se nyt niin paha ole. Proteiinipitoisuuskin on 15 g/100 g.

Vanity kirjoitti...

Yep, Ano, hyviä rasvoja, eikä paljon hiilihydraattejakaan. Noi hedelmäpatukat on myös hyviä vaikka aika epäilyttävän näköisiä : )