sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Fakin' it

Tässä on kaksi YSL:n palettia.
Molemmat ovat numeroltaan 4.
Molemmissa on tosi kivat sävyt. Tuo kullansävyt omaava vaan sattuu olemaan feikki.
Muttaaah.. nice colours, no?
Jotkuthan pelkäävät feikkejä siitäkin syystä, ettei oikeasti tiedä mistä myrkyistä värinapit koostuvat. Hmm? Kai sekin on mahdollista. Itse ostin tämän eBay UK:sta, varsin tietoisesti ja vähän kauppojen jälkeen mulle tulikin viesti joltain "ylemmältä taholta", että voit perua kaupat tms. No ihan kiva, mutten kuitenkaan reagoinut siihen.
Noissa kahdessa ylimmässä kuvassa paletit ovat vaihtaneet paikkaa, ekassa kuvassa feikki on vasemmalla ja oikea oikealla, toisessa kuvassa päin vastoin, vasemmalla aito. Feikkiyden huomaa lähinnä siitä, että feikin rasia on vähän heppoisempi ja paletti ei sulkeudu yhtä napakasti kuin aito. Ja näkyyhän feikin pohjassa tuo värilänttien puuttuminen kuvasta. Enpä ole muuten kauheasti ehtinyt palettia käytellä, swatchissa värit vaikuttivat pehmeiltä ja ihan pigmenttisiltäkin, niinkuin näkyy. Paletti taisi maksaa reilut 10£, mutta kyllä noista (Dior, Chanel, MAC) aika reippaitakin hintoja pyydellään.. ja maksetaan.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Aika nätti tuo feikkipaletti, juuri sellaiset oikeat kullanvärit :)

Vanity kirjoitti...

Aika kiva taas, en ole pariin päivään päässyt koko hallintapaneeliin.. grrr. On joo oikeat kultasävyt, joskus noi feikkaajat onnistuu paremmin kuin alkuperäiset ; )