maanantai 24. tammikuuta 2011

Kivaa roinaa Direct Cosmeticsilta

Näin se ostolakko etenee. Mutkun oli niin halpaa! Ja mä tartten kohta uuden ripsarin. Otin vaan jotain pientä kylkiäiseksi. Direct Cosmetics sijaitsee siis Englannissa ja postareita koko höskälle tuli 5.50£. Hinnat siis punnissa. Täällähän oli ennen se base charge eli perusveloitus 3,95£, jonka päälle tuli jokaisen tuotteen osalta jotain pientä esim. 0,25£ per tuote. Vaikka tuolla shippingissa puhutaan edelleen base chargesta, sen päälle ei tullut nyt muuta.
Sally Hansenin kynsituotteita, hintahaitarilla 1.79-2.24£. En vaan tajua, miksi sarjalla on 15 erilaista pohja- ja tiesmitälakkaa, ja esim. tuo pohja- ja päälilakka samassa.. hmm. Jotenkin sitä vaan kuvittelee, että pohjalakalla ja päälilakalla on eri tarkoitukset..
Sitten ihohärpäkettä, minisilmämeikinpoistoa Cliniquelta ja Estee Lauderilta ja esim. Biothermin sinetöity testeripurkki 15 ml Nutrisource Yeux 8.99£, ROCin Complete Lift roll on, testeri myös 4.50£.
Niin ne ripsarit.. otin sitten pari noita Maybellinen XXL-tuplapääripsareita ja Biothermin Light Catch-valo?peitekynän, kun suosikkini Forget It on hävinnyt maisemista. Ah, ja onhan kuvassa vielä Sally Hansenin mielenkiintoinen sävy Gray by Gray, sinisenharmaa creme, 1.79£. Muita kiinnostavia lakkoja ei sitten oikein ollutkaan.
Ja sitten vielä Bio-Oil, 60 ml, 5.95£. Ihmeöljy? Pääainesosa on mineraaliöljy. Ja siitähän on kaikenlaista ristiriitaista juttua, itsekin olin heti, että mitä apua, voinko tätä nyt käyttää.. Sen enempää kantaa ottamatta.. lukaisin kyllä heti pari linkkiä, että miten se nyt taas olikaan. No jokatapauksessa tätä voi käyttää siis arpiin, raskausarpiin, tasoittamaan ihon sävyä (pitkällä tähtäimellä), kuivalle ja vanhenevalle iholle, käy myös kylpyöljynä.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Onko Cliniquella kahta erilaista silmämeikinpoistoainetta kun se minun on violetti pullo? Take the day off tms. niminen.

Voi mahoton sinun kanssas minkä läjän oot ostellut :) tuo Sallyn käsirasva on ihan hyvää. Muistaakseni kiva tuoksu.

Vanity kirjoitti...

mitä nyt strawberrystä vilkaisin niin Cliniquella taitaa olla kolmea silmämeikinpoistoainetta.. noiden lisäksi vielä joku herkän silmän juttu. jaa on sally hyvä voide? en edes muistannut tilanneeni sitä hahaa. olin kyllä varsin tyytyväinen saaliiseen, hyödyllisiä kestohyödykkeitä : D.