lauantai 12. helmikuuta 2011

Lehtikatsaus

Helmikuun Alluren kannessa Jennifer Aniston. Haastattelussa nyt ei selvinnyt mitään uutta tai ihmeellistä, lisäksi Jen kirjoitti kappaleen hiuksistaan.. noh ei siinäkään mitään ihmeellistä, paitsi että hän vihasi Rachel-leikkausta. Ehkä tämäkin on tullut selväksi jo aikaisemmin. Muistikuvani mukaan The Rachel oli tosi supermakee silloin, mutta Jenin sanoin "How did that thing have legs?" No mielestäni ei ole mitenkään yllättävää, että se leikkaus oli The Juttu silloin, mutta näyttää tänään katsottuna vähän huvittavalta. No, se siitä.
Ohhoh. On kiva, että JAnista saadaan irti jotain muutakin kuin aina se sama lookki, joka kyllä sinänsä toimii täydellisesti. Mielestäni tämä kuva on todella ihana. Jenilla on tässä teko-otsari. Muutenkin hiusten sävy alkaa olemaan ehkä vaaleinta mitä Jenillä on ollut. (Nyt alan jo kuullostamaan teinixfanilta.)
Lehdessä tutkailtiin myös muutamia uutuustuoksuja; Christian Dior Cologne Royale, Jimmy Choo, Versace Vanitas.. Kauppoihin on Suomessakin tullut jo Escadan uusi kesätuoksu Taj Sunset. En ole Escadan kesätuoksuja ostanut sitten Pacific Paradisen (looove), tämä vaikutti ihan kiinnostavalta, jos tästä kesäsarjasta on yleensäkin tykännyt. Voisin jopa harkita hankkivani, täytyy vielä uudestaan käydä kokeilemassa.
Kiinnostusta herätti myös mainos Maybellinen uudesta meikkilinjasta Fit Me, tässä esitellään meikkivoide. Katsoin yhden kaamean YouTube-videon, jossa selitettiin, miten liikkeessä (Jenkeissä) oman sävyn tuotteet ovat lähekkäin ja helppo löytää saman koodin avulla. Oukei. Siellä tämä meikkivoide maksaa vain n. 6,50$.. Sarjassa lisäksi siis poskipunaa, puuteria ja peitevoidetta. Niin muistammehan miten Maybellinella oli lähes täydellinen meikkivoide Nonstop. Ei olisi ehkä kannattanut lopettaa sitä. (Mikä tää pornohuulityyli tässä mainoksessa on.)
Tammikuun InStylessä oli jotain kivoja tärppejä: Borban ihonhoitotuotteita tekisi mieli kokeilla, EOSilla on siis jotain vartalotuotteitakin, Hard Candylta tullut kaksipäinen poskipunapuikko, sitten tuo Tokyo Milk, jänniä huulirasvoja, Cliniquen Chubby huulipuna/kiiltokynät, nämähän on keksitty aikoja sitten.. Joo-o sellaista tällä kertaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jennifer Aniston näyttää kyllä harvinaisen photoshopatulta, varsinkin kannessa. Hiukset ovat kivat :)

Vanity kirjoitti...

joo toi kansikuva on muutenkin musta omituinen.. jenin hiuksilla on taasen ihan Oma Elämä, hahaa.