sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ympyrä sulkeutuu?

Mikäs muhkea kuori siellä postissa odotti?
Miehekäs seuralaiseni.
Siis. Minullahan ei ole mitään edullista kosmetiikkaa vastaan, niistä vaan puuttuu se tarvittava glamouri, mitä odotan kosmetiikalta. Tukiais-geeni? Aivan varmasti. Olen vähän ihmetellyt intoa näiden Sleekien ja 88-palettien osalta.. nyt tajusin, että on hillittömän vaikea löytää esim. hyviä vihreitä sävyjä.. mistään. Ei mitään kultaoliivia tai sammalta taitai.. tuntuu, että on hyvin samantyyppisiä sävyjä tarjolla, siniseen taittavia, pastelleja, ei ei.
Paletti on kahdessa osassa. Tietysti aloin heti miettimään, mitkä valitsisin hieman tiiviimpään kokonaisuuteen, esim. neljäsosan kokoinen 20-napin paletti olisi kiva.. depot? Valitsin ruksilla kymmenen sävyä molemmasta laatasta. Taisin kallistua enimmäkseen mattasävyjen puoleen.
Valitsin siis lähinnä hyviä violetteja, pinkkejä, vihreitä ja vähän keltaoranssia. Jos oikeasti depottaisi, niin varmaan yksi musta täytyisi ottaa rajaukseksi. Rannalle jäivät ruskeat (näitä on jo paremman laatuisina), turkoosit (ei toimi mulla), vaaleat pohjustussävyt (laatu..) ja peruskeltaiset.. siis ei nyt kannata niitä Dioreja vielä heivata, lähinnähän nämä toimivat sellaisina accent-väreinä, mutta voi olla ettei tällaisia tehostesävyjä ihan helpolla löydä, tai sitten saat kappalehinnasta maksaa saman kuin tästä paletista. Ebaysta irtoaa siis alle kahdenkympin. Ja kaikki samassa rasiassa. Olen aika ihastuneena tätä nyt tuijotellut. It's so prettyyyy. Tänään en taida vielä meikkailla, mutta jos ihan arkimeikkiin uskaltaisi..

7 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Onnittelut kivasta ostoksesta :) minäkin olen lähipäivinä pohtinut tuota Tukiais-geeniä. Kyllä sitä vaan haluaa että meikeissään on glamouria. Ei minuun vaan ne Avonit uppoa. Ei tee mieli käyttää. Diorista saa kivat glamourit ja onhan se kiva sipaista huulille hienoa Diorin puikkoa kuin jotain tylsempää.

Ja on kalliimmassa tuotteissa se luksustunne ja ne vaan on laadukkaampia. Olkoon joku eri mieltä mutta tätä mieltä mä oon.
Siks minusta ja Johannasta tuliskin hyviä kavereita. Jumpattais aina yhessä ja hengailtais Arton kaa. Mä tykkään kans pinkist kuten Johannakin.

Vanity kirjoitti...

Mun mielestä Johannan pyrkimykset ovat ihan oikeansuuntaiset, glamouria elämään, kyllä tämä maa on ihan riittävän täynnä harmaita tanttoja, jotka eivät viitsi panostaa itseensä. Tietysti se vaatii vaatimattomalta suomalaiselta vähän uskallusta olla perusharmaasta massasta poikkeava. Pinkki ja glitteri rulaa ; )

Charming Nails kirjoitti...

Mä en oikein ikinä ole lähtenyt siihen mukaan että nauran päin naamaan jollekin julkkikselle. Ehkä en samoja meikkejä naamaani laittaisi ja veisin Johannan laitattamaan hiukset uusiksi mutta Johanna ainakin yrittää eikä häpeile omaa tyyliään.

Panda kirjoitti...

Onneksi olkoon hianosta paletista n__n.

Vanity kirjoitti...

Kiitsa : D

Hanna kirjoitti...

Ihan hyvä idea tuo depottaus. Ostin oman vastaavan noin vuosi sitten ja tosi vähälle käytöllehän tuo on jäänyt.. Nyt oon taas kaivanut paletin paremmin saataville ja on tullut tehtyä useampia meikkejä taas sillä.

Vanity kirjoitti...

Äh se mun kommentti hävis johonkin.. juu tosiaan depottaus tulee varmaan ajankohtaiseksi, kun tuo on aika iso paletinrahjus ja tietää kuitenkin mitä sävyjä tulee käyttämään.