sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sally Hansen 350 Gray by Gray

Mumh. Ekat on Robbarista, kiva kun mullakin on nyt sellainen lähellä, Smash-patukat oli 40 senttiä jaja.. sitten oli tuollaisia Nestlen Crunch Snack-juttuja, vähän niinkuin Kismet, jossa on riisimuroa päällä, paitsi että Kismet on parempaa, joten en taida ostaa toiste. 3:n pakkaus 1,40 e. Tykkään tosta Estrellan valmispopcornista ja jei, isommassa Citymarketissa oli Cheddar-versiokin! Rasvaa 100g:ssa 21,5 g, noin puolet tyydyttyneitä. Nooh, ihan hyviä olivat, mutta en näitä aio jatkuvasti sieltä kantaa. Hintaa taisi olla se pikkasen yli euro.
Kynsikuvia onkin nyt viimeaikoina ollut vähän, suurimpana syynä varmaan hyvän valon puute.. noh en tiedä olisiko näitäkään kannattanut julkaista, hah. Kuvassa siis Sally Hansenin Complete Salon Manicure-sarjan Gray by Gray, sinisenharmaa. Ihan tyylikäs sävy, tosi peittävä yhdellä kerroksella, mutta kaksi kannattaa ehkä kuitenkin laittaa. Tuossa ainoastaan pikkusormessa on kaksi kerrosta. Ei päälilakkaa vielä. Lakka kuivui yllättävän nopeasti.
Tässä paljastuu ainakin se, ettei yksi kerros riitä.. Pikkasen vaaleammalta näyttää näissä kuvissa kuin luonnossa. Kynnet ovat vaihteeksi taas aika ehjät ja kunnossa.
Se sivellin.. omfg. Mikä tää juttu on näiden läskisiveltimien kanssa. Diorin uudessa on myös samanlainen lörppö. Sitten kun tuo värikin on aika paksua, niin.. no, yllättävän siististi sen sai kuitenkin levitettyä. Ehkä olen vain ennakkoluuloinen.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi nätti lakka! Ihastuin väriin mutta tuo sivellin on jännä pullukka :)
Ja tärkein kysymys, mikä on Robbari? Robin Hood? Tänne avataan se Hong Kong. Eiks ne oo aika samiksii?
Tuhma taas karkkia ostellut. Heti tuli makeennälkä.

Vanity kirjoitti...

Ihan kiva juu, menen huomenna tätejä pelottelemaan.. Robbari on Robin Hood, juu. Honkkarissa ei tuu käytyä, vaikka on tossa parin korttelin päässä sellanenkin, kai sielläkin karkkia on..? Noilla on ainakin hyviä tarjouksia tuolla.