keskiviikko 2. helmikuuta 2011

FOTD 2.2.2011

Päivän meikkiä. Pohjalla Vichyn Nutrilogie 1, mukavan täyteläinen talvivoide sekaiholle, ei kuitenkaan rasvainen. Meikkipohjana mahtava Biothermin Sense Matte 105, unohdan aina välillä miten hyvä tuo on, mattameikkivoiteet aina vähän pelottavat, mutta tuo voide on kuin mitään ei olisikaan, siis hyvässä mielessä. Hyvä meikkivoidehan on juuri sellainen, levität sen iholle, sen jälkeen et huomaakaan tai muistakaan laittaneesi meikkivoidetta, silti iho näyttää tosi hyvältä..

Piti oikein käydä tarkistamassa Sokoksella, että onkos näitä Biothermin meikkivoiteita siis Suomessa myynnissä vai ei tai ylipäätään olemassa. Ja onhan niitä. Numerointi voiteissa on aivan järjetön, kiitos vaan. Jokainen eri sortti alkaa eri numerosarjalla, eikä niissä silti tunnu maallikolle olevan järkeä. Joku päivä menen testailemaan niitä sävyjä. Ainiin alle taisin laittaa vähän Smashboxin Photo finish lightia, joka ei ainakaan tuki ihoa, mutta miten tämä tuntuu vähän kuivahtavan tähän puteliin. Noh anyway, ihan hyvältä vaikuttaa muuten. Poskilla taas helppo Clarinsin Instant Blush geelimäinen poskari, peitevoiteena tutut Biotherm ja JB. Poskipäille halusin saman vaikutelman kuin meikkivoiteen levityksen jälkeen on ennen puuterointia, sudin sitten ahkerasti Chanelin JC 49 Lunaa, jota on mahdotonta yliannostella.

Luomivärinä Diorin Night Butterfly-palettiin istutettu (alavasen) Charming Fantasyn laventeli, liikkuvan luomen ulkoreunassa ja rajauksena NB:n alaoikean ihana punavioletti. Tätä kuulkaa vihreisiin silmiin ja musta ripsari -perfection. Nykyisin käytän aina MACin 212-sivellintä puuterirajauksissa.
Vasemmalla Stylish Moven violetti ja NB:n violetti, juu aika lailla samaa ovat. Loistava rajaussävy vihreille silmille. Ja ei, en ole itse kuluttanut tuota SM:n nappia, no way.
Mä en kohta tiedä, paljonko uskallan luottaa Sokoksen valaistukseen. Tämän lakan testeriä kuolailin alessa, ja kun sitä ei enää siellä ollut myytävänä, jouduin sen netistä tilaamaan. Missä se monivärinen shimmeri, minkä näin Sokoksen testerissä. Missä se on?? Niin, hän on Dior 916 Czarina Gold.

6 kommenttia:

pupupupu kirjoitti...

Hei! Ymmärsinkö nyt siis oikein, että Night Butterflyn punavioletti ja Stylish Moven mahtava punavioletti ovat melkolailla sama sävy? Omistan nimittäin vihreät silmät ja Stylish Moven, niin enhän tarvitse enää Night Butterflyta, enhän? :)

Van kirjoitti...

Juuri näin. Swatchasinkin ne, josta tuossa nyt ei ole todistusaineistoa, eikä niissä eroa ole. Mutta siis..onhan ne paletit erilaiset, vaikka SM on aika loistava en nyt sentään sano täydellinen, tässä on vähän erisävyisiä violetteja.. (ja se vaaleanharmaa jonka ronkkasin pois). Ei ei en voi sanoa, ettet tarvitse NB:tä. Kyllä se kuuluu Diorin palettien parhaimmistoon, eli jos niitä halajaa kokoelmiinsa, niin NB sais olla listalla aika korkealla ; ).

Anonyymi kirjoitti...

Biothermin meikkivoidesävyjen numeroinnista: oon järkeillyt niin että eka numero (esim 4)kertoo mikä meikkivoide kyseessä ja varsinainen sävynumero on ne kaksi seuraavaa numeroa (esim 15).

Vanity kirjoitti...

ano, juu näin ymmärsin itsekin, että eka numero (joita on ainakin 1-7) on sen meikkivoiteen, mutta sitten ne menevätkin omituisesti, jossain ehkä viiden välein (105, 115) sitten taas yhden välein 415, 416, 420?). Tuosta tulee mieleen tietty, että ne jälkimmäiset kertoisivat jotain taitosta, onko beige, pinkki, persikka.. monimutkaista silti : I. Ehkä pitäisi myyjältä kysyä... jos jaksaisi.

pupupupu kirjoitti...

Kiitos vastauksesta Vanity! Eli näin se on, tarvitsen siis tämänkin Diorin paletin, voi voi... :)

Vanity kirjoitti...

: )