maanantai 23. heinäkuuta 2012

Hittimittari

Koska OPIt, China Glazet ynnämuut eivät jaksa oikein innostaa vanhaa lakkafriikkiä, ai miin, olenkos tänä vuonna varsinaisesti ostanut noiden kokoelmista mitään? Hollandissa oli pari mielenkiintoista lakkaa, mutta eikös mulla ole jo dupeja niille. Kaavailin lähinnä sitä mintunsuuntaista ja niitä, jotka muistuttivat Essien Smooth Sailingia, Herring ja mikässeoli, ja SS on tosi hieno, enkä ehdi sitäkään käyttää ja noita mintunsuuntasia on jo aivan riittävästi.. tavallaan. Germany, äh. Neonit, eih. Bohemian, äää. Hunger Games. ei. Safari noemmätiiä. Halloween, ääh, koska ehtisin sitä edellistä vihreää myrkkymömmöä käyttää? Holiday James Bond. eiei. Orly Glam FX vähän kiinnostais, mutta onko ne jo olemassa olevia glittereitä kummempia? Essieltäkin tulee joku lama-kokoelma. Ajatelkaa, jos Lumene alkaisi nimeämään huulipuniaan Aamukasteen ja Yhdessä kuljemme ja Auringonsäde-nimien sijaan Leipäjono, Taantuma ja YT-neuvottelut? EIII. Harmaita hiuksia tulee vähemmästäkin. Kosmetiikan pitää olla mukavaa todellisuuspakoa! Sitä vartenhan se on.

Asiasta Brasiliaan. Nyt kun länsimerkit julkaisevat ns. dudeja, eli mikä oli ennen holo, ei enää olekaan. Siis väittävät, että se myrkkyjauhe on kallista jne. Toisaalta holoja on ollut halpismerkeiltä kuten Golden Rose ja Flormar. No oli miten oli, nyt on päästy brassilakkojen makuun, näitä tarjoilee esim. Llarowe ja Ninja Polish jenkeissä ja Chez-Delaney Ranskassa. Kokemusta mulla on toistaiseksi vain Llarowesta, ei mitään valittamista. Shipping-hinnat näkyvät etusivulla ja kauppa on kyllä ihan aarreaitta, nam. Monesti mukana on myös oikeita lakkauskuvia eikä vain promokuvia, good service, niin se pitää ollakin! Vaikken koe olevani ihan holofanaatikko, onhan ne toki kivoja ja näyttäviä, mutta seen it, been there, done that. Olen kuitenkin hankkiutunut eroon esim. sinisistä OPI-holoistani, niin halusin sellaisen.. Tilasin siis Speciallità Hits No Olimpo-sarjan Apolon ja vähän myöhemmin Heran. Myös flakie Samba tarttui kerran mukaan. Yläkuvassa Hera ja Samba.

Ninjassa on hieman edullisempi hintataso, mutta heillä on "kokoajan kaikki loppu" noin ostajan näkökulmasta. Eff that. Tilaukseen menee varmaan lähiaikoina jokunen Jade-holo, taidan ostaa Llarowesta. Chezille taidan kanssa tehdä tilauksen, en olekaan tilannut sieltä vielä. Postarit ovat todella asialliset. JA. Siellä on Laylan holoja ja Mirror Chromeja ja hyvä valikoima Nfu Oh-lakkoja.
Pitikin testailla, että laittaisi yhden kuvan bloggerin kautta ja sitten alle saman kuvan Photobucketin kautta, kun tuntuu, että kuvan laatu on suoraan ladattuna mitä sattuu. Olen vaan unohtanut kaikki salasanat, joten kokeilen myöhemmin.. Vertailukuvaa China Glaze DV8 ja Hits Hera. DV8 on niitä harvoja OMG-kokoelmasta, joita olen säilyttänyt ja pitänyt aarteena. Oh well, onko se tämä kesä vai onko sitä tullut vanhaksi mutta enpä tiedä, ehkä nämä tekevät talvivaloissa suuremman vaikutuksen. Ehkei kuitenkaan kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä, en todellakaan ole pettynyt näihin, odotin vaan että DV8 olisi tehnyt minuun suuremman vaikutuksen. Holot ovat hyviä sekä kesällä että talvella, loistavat sekä auringossa ja talvella keinovalossa. Näissä holoissa on vielä erottelutermi "linear" ja "scattered" no ehkä tämä ChG on erittäin lineaarinen, Hits ehkä aavistuksen "scattered". Ihan sama mulle.
Nimettömässä ChG DV8, keski- ja etusormessa Hits Hera, salamalla, ei päälilakkaa/Ring finger ChG DV8, middle and index Hits hera, no TC, with flash.
DV8 on sinisempi, Hera vihreämpi, DV8 is bluer, Hera greener, they're not dupes.
Herasta tulee varmaan lakkauskuvaa myöhemmin.
Tässä vielä flakie-sarjan Samba, onpas tylsää kun tätä sarjaa ei taida olla oikein nyt missään saatavilla, ilmeisesti Llarowekin myi vaan loppuun.. kaksi kerrosta, ei päälilakkaa, todella paljon noita hiutaleita lakassa. Ninjasta voisi tietty kysellä, onko heille vielä tulossa.2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mielenkiintoinen postaus :) jäin vaan miettimään että mikä hitto on Essien lamakokoelma hahha :D
Mitä OMG sarjan lakkoja sulla vielä on? Mäkin nyt taidan luopua tuplista kun ei noita kerkiä käyttää ja jos uusi OMG kokoelma tulee niin siitä on pakko ostaa :) eh..

Vanity kirjoitti...

Hah, ehkä se Stylenomics ei sitten ole ihan lama- vaan joku opiskelu/taloushallintakokoelma.. on siellä Recessionista.. ja yksi tosi säpäkän näköinen vihreä, mutta ehkä jätän nämä kuitenkin rauhaan.
http://www.nailingthis.com/essie-fall-2012-stylenomics-collection/

Mulla on DV8 ja 2NITE, oli OMG ja L8R G8R ja silloin alussa joku, jonka myin heti pois.. onko sulla tuplat kaikista? Pitäs tollaset laittaa eBayhan eihän noista saa Suomessa mitään ; )