tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ihmeiden aika ja sitä rataa

Noniin heitetäänpä kuvasaastetta arkistosta..
 Ah da Lippmanns. Sweet Dreams poseeraa yllä harvinaisessa auringonpaisteessa. Lippmannien saatavuus on ollut eurooppalaiselle pitkään varsin haasteellista, tosin nyt tilanne on parantunut ja esim. tätä lakkaa saa Suomesta Love It-putiikista, josta tämän itsekin tilasin.
 Lippmann Mermaid's Dream. Kuten näkyy vinolakkailin tällä vain, koska a) pelkäsin överiefektiä ja b) pelkäsin lakan poistamista. Silloin vinolakkaus on hyvä vaihtoehto, sitä paitsi se luo efektin pidemmistä kynsistä, jos sellaiseen on tarve. Alunperin kun näin lakan ja lakkauksia netissä en ollut varma tuleeko tästä sellainen "minulla-on-tarttuva-tauti-kynsissä"-efekti. Ei tullut, lakka on oikein viehättävä.
 Lisää Debbiee.. tässä lakkauskuvaa realistisella otteella.. Mermaid's Dream ja aksenttina Candy Shop. Molempia kaksi kerrosta ja päälilakkana/pikakuivattajana käytän nykyään aika lailla Mavalan Mavadryta. Oliko noita vaikea poistaa? Kyllä valitettavasti. Mermaid on niin kaunis, että haaveilin kyllä ihan normilakkauksesta sen kanssa.. mutta. Auttaisikohan siinä jos laittaisi useamman kerroksen alle jotain pohjalakkoja tai jotain.. joku taikatemppu pitäisi keksiä. Sweet Dreams taasen on flakie, joten sen poisto on ihan helppoa.
 Ihastun aina teoriassa tällaisiin violetteihin/laventeleihin.. Essie Play Date. Oliko se sitten niin vau.. no eih.. enpä tiedä. Ehkä tällaiset sävyt eivät sittenkään sovi väritykseeni.
 Tässä vähän vanhempi kuva, Sephora by OPI Iris I was thinner. Tämä lakka onkin jo lähtenyt kierrätykseen, kun ei tarjonnut mitään wow-efektiä. Lakan nimi on herättänyt suuresti pahennusta. No voi voi. Onhan se hirvittävän epäkorrekti. First world problems..
 Milanin 3D Holographic-sarjan lakka Hi-Tech. Voi kun "ehtisin" taas käyttää tätäkin.
 Color Club Foiled-sarjan Perfect Mole-Ten, joka tuli mulle Hot Like Lava-tarralla.. oukei. Ei mikään superhyvä kuva, mutta pitäisikö näitä sittenkin hankkia lisää.. tuo vihreä on kyllä varsin tömäkkä sävy.
Hmm mikä kuvanlaatu.. tässä taitaa olla OPIn Rally Pretty Pink, joka on ihana, varmaan parhaimmillaan talvivalaistuksessa/keinovalossa, joten kesälakaksi siitä ei taida olla.

3 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Glitterlakkoja poistaessa kannattaa käyttää foliotekniikkaa. Säästää aikaa ja vaivaa huomattavasti :)

Bret kirjoitti...

Ihanaa, pitkästä aikaa lakkauskuvia sulta :) voisin tykätä tuosta Play datesta...niinkuin sinustakin <3

Vanity kirjoitti...

Hello Mimosa! Olen viimeiseen asti vältellyt foliotekniikkaa, olen muutenkin hyvin malttamaton lakkojen poistaja.. glittereiden kanssa auttaa ainakin vähän, kun pitää poistoainekyllästettyä vanulappua muutaman sekunnin kynnellä, siirtyy seuraavaan ja sitten uusi rundi alusta niin lähtee jo helpommin..

Bret, I've missed you <3. Jos sitä sais taas jotain aikaiseksi tällä saralla.. ; )