maanantai 30. heinäkuuta 2012

China Glaze Kiwi Cool ada

Oh nooees.
Mitäs jos laittais ihan pikkuruiset kuvat? Että tällanen se on joo noniin heippa. China Glazen Kiwi Cool-ada ei halua käyttäytyä hyvin. Kaikki vaikuttaa lupaavalta kun aloittaa lakan levityksen, mmm ihana sävy. Ja, juu tietty se sitten kuivaa suht mataksi mutta ei vahingossakaan tasoitu edes kolmella kerroksella. Nyt tuli vasta mieleen, että auttaisikohan jos laittaa valkoista lakkaa alle.. Noita neoneja tulee sittenkin niin harvoin käytettyä, että kaikki niksit unohtuu.
Ehkä näin on parempi, armoton totuus. Tosiasia on, että kamera on tässä varsin armoton. Tosielämässä lakkaus on ihan ookoo, luonnonvalossa parempi kuin keinovalossa, mutta silti. Sellainen 8,5 arvoiselta vaikuttava lakkausjälki ei vaan kameran silmässä ole kelvollinen. Laittelin siis 2-3 kerrosta ja nyt jos katson lakkausta tässä normivalossa niin eihän ne kynnet sieltä läpi paista niin karmeasti kuin tuossa vaikuttaa. Päällä Mavalan Mavadry.
*eyeroll*. Ihanaa kun bloggeri vielä sössii nuo kuvat. Sain tästä kuitenkin jopa kehuja tosielämässä, kyllä tämä ihan mukava, raikas sävy on, mutta hyvin vaikea saada tasaista tulosta. Okei ei tämä mikään 8,5 lakkaus ole, muttei niin huono, ettei ihmisten ilmoilla kehtais olla.
Hiukseni ovat pimahtamassa, olen kasvatellut niitä n. vuoden edellisen leikkauskatastrofin jäljiltä, ja vaikka aurinko ei hirmuisesti ole porottanut, niin kuivaahan ne. Olen myös iät ja ajat jemmannut kaapissa tätä Redkenin hoitosettiä, ihan vaan laiskuuttani en ole saanut aikaiseksi lätkäistä päähän. Tämä on periaatteessa salonkihoito, mutta netistähän saa kaikkea, löytyy Strawberrynetistä ja Ebaysta. Toisaalta Mansikkalassa setille tulee hintaa yli 60 e ja kampaaja saattaa tehdä hoidon kympillä esim. värikäsittelyn yhteydessä niin kannattaa miettiä mitä tekee.. tosin tuosta setistä riittää yli 10 käsittelyä. Aijai kun menin katsomaan Mansikkalasta, niin siellä oli sellainen Chemistry Filler shot ja Thermo shot.. mutta ei, nyt ei ostella sellaisia, tarkoitus on todellakin käytellä näitä pois. Ei tällä hirveästi harmia saa aikaan, vaikka ammattilaisille onkin tarkoitettu, Shotia levitetään hiuksiin n. 15 ml, se on kuin hoitoainetta joka heti tuntuu ihanan pehmittävältä ja Phix Phasea päälle reilut kymmenen suihkausta. Vaikutusajaksi riittää 10-15 min.

Tässä vielä INCit.2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Laita hyvä rouva se valkee lakka alle niin helepottuu :))

Vanity kirjoitti...

Joo ei tullut mieleenkään.. nää on niitä kerran kesässä-lakkoja, viittiikö tätä enää uudestaan tänä vuonna laittaa..