sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Sally Hansen Magicals

Sally Hansenin legendaariset Magicals-lakat (Magical Nail Makeup). Näitä ilmestyi aikoinaan kuuden kappaleen setti, yhden olen lahjoittanut eteenpäin, yhden heittänyt pois.. Vasemmalta Copper Cauldron, Mystical Mandarin, Magenta Magic ja Fairy Dust Pink. Kai tässä kesällä kannattaa tehdä nyt sitten nämä holospesiaalit, jotain uuttakin on onneksi tulossa piakkoin.

I originally had the whole set of six, but gave one away ja threw another one away.
Ylhäältä alas CC, MyMa, MaMa ja FDP eli sama kuin pullot vasemmalta oikealle. Mikäs tässä nyt on kun ei ne niin superholoilta kuvassa näytäkään? (In the shade)
Tuo olikin kuva varjossa, tässä ollaan auringossa. Kynsinauhoille oli tehtävä emergency-rasvaus, niin hieman kiiltelee sormet. Kaksi kerrosta, ei päälilakkaa. (In sun)
Näitähän ei enää ole pahemmin saatavilla, eikä niiden perään kauheasti kannata haikaillakaan. Ajattelin kuitenkin tallentaa nämä historiaan ennenkuin heittävät henkensä. Jos en väärin muista tämä setti saattoi olla ensimmäinen eBay-ostokseni, ja setti postareineen oli alle 30$.
En yleensä holojen päälle laita päälilakkaa, vaikka joitain sellaisia on olemassa, jotka holojen kanssa käyvät. Nämä Sallyt kestävät n. päivän hyvänä, päälle voi toki laittaa sitten kerroksen paikkausta toiseksi päiväksi, mutta sitten on melkein otettava pois.

Pahoittelen rasvausefektiä. Tässä taikalakat vielä salamalla. (With flash)

1 kommentti:

Charming Nails kirjoitti...

Nämä oli kyllä nättejä mutta toivottoman huonoja pysymään...kesä ja holot <3 niin mulla on niitä Chinan OMG holoja enää OMG, L8GR8 ja QT jemmassa :)