torstai 3. tammikuuta 2013

Nestehiekka?

OPI teki yhteistyötä Mariah Careyn kanssa ja keksi vielä liquid sandinkin. Käytännössä tuo liquid sand on mattaglitteriä, mutta siis, joo voihan siihen laittaa kiiltolakan päälle? Pistämpä pari huoletonta kuvaa messiin, kokeilin näitä edellisen lakkaksen päälle, enkä ehkä just nyt lakkaa näillä muuten.. ei nämä nyt niin hirveitä ollut kun pelkäsin. Tai huonoja. Vinolakkaus on aina hyvä vaihtoehto radikaaleille lakoille tai vaikeasti poistettaville.. glitterkin näyttää tyylikkäämmältä pienemmissä annoksissa.
Nimettömässä Can't let go, kaksi kerrosta ei päälilakkaa, pikkusormessa Get your number, kaksi kerrosta, kiiltolakka. Noiden ulkomuodossa ei ole hillitöntä eroa, oli päälilakka tai ei.
Täällä sitten Stay the night. Kirkkaanpunaista en ole vielä kokeillut. Ihan kivat sävyt, tämä on siis musta, jossa punaista glitteriä, sininen on myös tosi hyvä. Mustasta erottuu hyvin tuo glitteri. Noista "swatcheista" ei nyt paljoa ota tolkkua, huoh, mutta toki oikea lakkafriikki hankkii edes jonkun näistä tai sitten kätsyn minisetin niin pääsee melkein kaikkia kokeilemaan. Mariah-kokoelmasta löytyy myös tavallisia lakkoja.

8 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Aika jänskiä. Mietin Mariah lakoista sitä Butterfly momenttia mutta vaikuttaa vähän lämpöiseltä, on siinä rajalla sopiiko mulle vai ei. Muista en oikein inmnostunut :)

Vanity kirjoitti...

Mä just eilen laitoin Butterfly Momentin tilaukseen! Piti mennä illalla vielä katsomaan netistä, että mitäs ne muut lakat nyt olivatkaan ja vähän punnitsin asiaa, mutta tilasin kuitenkin. Toivottavasti on hyvä nude, ei liian sellanen lälly. Ja Knockwurstin tilasin, joka ainakin Sokkarilla näyttää ihanalta nudelta ja olikin ainoa harkitsemani sävy Germanysta.

Charming Nails kirjoitti...

^Kerrohan sitten millainen oli ja voisko sopia mulle. Odottelen postista kovastis itä EL Violet Underground palettia, mä voitin sen huudon...se on niin ihana! Toivottavasti ei ole liian hohtava, myyn sen muuten sulle ;)

Vanity kirjoitti...

Juu kerron heti, toivottavasti ois jo ens viikon lopussa käsissä. Pari lakkaahan tuolta jenkeistä uskaltaa muutenkin vaan tilata nykyään kerralla. Heh huomasin että voitit, mä tykkäisin hohtavuudesta mycket, mutta pelkäsin että se on sittenkin liian kylmä, ainakin se sininen.. ja tota roinaa tuntuu muutenkin taas kertyvän. Oli kyllä kaunis paletti. : D

Anonyymi kirjoitti...

Violet underground oli 30% alessa Sokoksella. Eri kaupunkien sokoksilla tosin eri alet. En ostanut, koska tuntuu, että noita sävyjä on jo. Toivottavasti ei kaduta, koska ne voi olla jo myyty loppuun. Tuon Mariahin mustan lakan tilasin aiemmin. Toivottavasti on hyvä. -sh-

Vanity kirjoitti...

Katselin vielä noita hiekkaswatcheja eilen, ja mun mielestä ne swatchit näytti pahemmilta kuin ovat tosielämässä. Siis se mustakin näytti joltain kuivuneelta hiileltä, mun mielestä tässä näkyy ihan kauniisti ne punaiset kimalteet ja voihan sitten sitten laittaa vähän päälilakkaa avittamaan. En kuitenkaan ajatellut laittaa koko kynnelle tai sitten ihan aksenttina. Siellä teitin Sokkarilla on ollut paremmat alet, tai tuotteet, kuin täällä, ainakin joskus muutama vuosi sitten.. 30%kin on aika vähän alea.. toi paletti on jännä, mutta tosiaan, alkaa taas roinaa olemaan ennemmän kuin omaan tarpeeseen..

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin muuten, että viime vuonna oli Chanelin luomivärit -50% ja tänä vuonna oli vaan tuo 30%. Tosi huonot alet muutenkin ollu. -sh-

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettei sun kuvista oikein saa selvää.. :-/