maanantai 21. tammikuuta 2013

A family portrait

Tähän on tultu. Olisi jossain vaiheessa ihan asiallista tehdä lista Diorin paleteista jotka olen omistanut. Tai sitten ei. Jossain vaiheessa pidinkin listaa meikeistäni, mutta se sitten jäi. Voi niitä aikoja, kun Diorin tulevat julkaisut aiheuttivat vipinää. Meitä oli muitakin samassa jamassa. Mutta ajat muuttuvat ja hyvä niin.

Ylärivi vasemmalta oikealle: Iridescent Leather, itse koottu, itse koottu, Night Butterfly, josta yksi nappi on poistettu ja tilalla Charming Fantasyn lila.
Alarivi vasemmalta oikealle: Crush Glow, Frosted Earth (Aasia-julkaisu), Golds (jee vihdoinkin minulla) ja Aurora.

Oi muistoissa Pink Idol, Summer Star, Five Golds, Spring Bouquet (yksi huonoimmista), Purple Crystal, Pink May, Tropical Light, Moonray, Silk Satin, Goldfever, Coquette, Ready to Glow, Pure Dreams, Frosted Aquarelle, Sunset Cafe, Earth Reflection, Extase Pinks, Petal Shine jne. Joo-oh. Enpä oikeasti kaipaa niitä. Olisihan se tavallaan kiva, jos ne kaikki olisivat kokoelmissa vielä, mutta toisaalta..ei.

Sittenhän tuossa kävi kerran niin, että luin palettien tuunaamisesta ja ajattelin, että oh? No aika jännä, mutten itse tekisi noin. Ja mitä tapahtui puolen tunnin päästä? Olin itse huristelemassa hiustenkuivaajan kanssa ja sulattamassa nappeja paleteista irti. Noissa kahdessa on jotain ainakin Charming Fantasysta, Pure Dreamsistä ja Ready to Glowsta. Kuvasta puuttuu pari juttua, mm. Stylish Move, josta mulla on yllättäen vain minipaletti ja saatu vähän käytetty testeripakkaus. Stylish Move on ehdottomasti yksi parhaita, varsinkin vihreille silmille. Toinen mitä suosittelisin on Crush Glow.

Ehkä tänäpäivänä on järkevintä melkein mennä vaikka Inglotiin ja koota vähän halvemmalla juuri sellainen paletti, jossa kaikki sävyt ovat sopivia, näinhän harvemmin valmiissa paleteissa on. Entäs jos ei ole Inglotia mailla halmeilla? Eikös L'orealilta tullut juuri aika jänniä paletteja? Jos ei ole erityistä luksuksen himoa, (kuten eräillä) niin niillähän pärjää mainiosti. Eihän nämä loppupelissä sen kummoisempia ole, paitsi hinta on neljä kertaa kalliimpii. Mutta kuten Sonja Morgan sanoi: " I have a taste for luxury and luxury has a taste for me.".

Kevään lookki on ulkona ja ei siinä nyt oikeen mikään sykähdytä. Siitä Lip Glow Glossista voisin olla kiinnostunut, mutta siinä se sitten onkin. Ehkä aikaisempina vuosina olisi tehnyt mieli iskeä molempien palettien kimppuun, mutta eih. Enkä oikeasti haluaisi maksaa noista enää ikinä edes kolmea kymppiä.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mitvit...tuossako on sun kaikki Diorit? No hyvä kokoelma on ja varmasti sulle sopivat sävyt. Ja pärjäähän noilla jos on päässyt yli kerää-koko-sarja himosta ;)

E-S kirjoitti...


Sinut on haastettu blogissani, käy kurkkaamassa! :)

Vanity kirjoitti...

Juu CN, se on vähän niinkuin joko tai, kerää kaikki.. tai pidä ne mitä käytät. Onhan se kuitenkin kiva että on päässyt niitä melkein kaikkia kokeilemaan hahaa.

Kiitos E-S, täytyy palata tuohon haasteeseen : )