sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Oz ja whatever.

Voi Ozotic. Oisit nyt vähän yrittänyt. Ozotic 507 (vihertävä kulta vai toisinpäin?) on ylpeyteni, eikä se ainakaan salamasta tykännyt. No ei sitten. Oikeastaan pidin enemmän Flormarin Duochrome-lakasta DC05, sinertävän vihertävä ja oli kiiltävämpikin kuin Ozotic. Flormar siis pikkusormessa. Laitoin sitä vain yhden kerroksen, koska toisinkuin perus-Flormarit, se ei kuivunut kauhean hyvin ja tänä päivänä mulla ei ole hirveästi kärsivällisyyttä huonosti kuivuville lakoille.

Joku nakuiluteema on ollut viimeaikoina blogimaailmassa. Naked face, naked nails, whatever.
Olen todella tyytyväinen kynsieni kuntoon tällä hetkellä, ei mitään halkeamisia, lohkeamisia, liuskoittumista tai vuodenaikaan liittyvää kuivumishajoamista. Olen yrittänyt joka päivä ainakin pari kertaa töpötellä Solar Oilia kynsien alle ja kynsinauhoihin. En yleensä vaivaudu viilaamaan kynnen pintaa, vakka sen saisi toki valkoisemmaksi, mutta jos käytän värillisiä lakkoja niin eihän sillä väliä. En viilannut nytkään. Yleensä en lähdekään ilman lakkaa mihinkään, koska kärjet ovat kuitenkin sen verran keltaiset, että en vaan kehtaa. Ainoa "ongelma" on ehkä se, että tuo valkoisen osan raja ei ole mulla yleensä selkeä vaan sellainen rikkonainen.
Kyllähän se kynsien ehjänä pysyminen riippuu myös töistä ja muusta, sen tajusin taas loppuviikosta, kun tein vähän sellaisia hommia, että ehjät kynnet saattaisivat olla sen jälkeen muisto vain. No eivät ne loppujen lopuksi tainneet kauheasti kärsiä, mutta sellaista se on. Kyllähän ne sitten taas nopeasti kasvavat takaisin. Muistakaa vaan ottaa vitamiinit ; ).Tällä hetkellä itse syön Leaderin Vahvaa Piimaa+ (sisältää myös mm. biotiinia, kalsiumia, kromia) pari nappia päivässä , D-vitamiinia n. 20 mg päivässä ja juon Beroccaa 3-4 kertaa viikossa. Beroccaan on tullut uusi maku Citrus, joka on tosi hyvänmakuinen, nam.
Viime vuoden parhaat-osastoon voi lukea Flormarin lakat ja tietty Shiseidon meikkivoidesiveltimen. En ole sen enempää ehtinyt miettiä noita juttuja.. Nämä duochromet ovat vähän huonommin kuivuvia, mutta kauniita sävyjä, jos vähän malttaa. Mikä siinä on että haksahdan aina tuollaiseen konjakinväriseen hässäkkään, enkä sitten kuitenkaan halua sellaista käyttää.. eh. Vasemmalta. 820 (ei ole mikään holo, vaikka siinä niin lukeekin), sinivioletti DC07 ja sinivihreä DC05 ja Ozotic 507.


2 kommenttia:

Prunella kirjoitti...

Sinulle on pieni haaste blogissamme: http://40kyntta.blogspot.fi/2013/01/125-number-11-challenge.html

Vanity kirjoitti...

Kiitos : )