maanantai 24. elokuuta 2009

Avon haul & Avon True Colour es single Emerald


Sinne meni taas viiskymppiä. Ja kaikki oli alennuksessa. No, en kylläkään ostele joka kerta tuolla summalla, mutta kunolikaikkeekivaa.
Katsellaan tänään tarkemmin solo-luomiväriä Emerald. Vau se tosiaan hyppäsi silmille katalogista. Noh, itse rasia on vähän vimpula, ja kuvittelin väriä näkemäni kuvan perusteella räikeämmäksi, ehkä parempi näin. Huomenna vois sutaista sitä naamaankin. Täytyy varata aamulla muutama minuutti enemmän aikaa kuin tavallisesti, harvemmin käyttelen vihreitä luomivärejä. They scare me. Olen toisaalta pähkäillyt, millaiset vihreät sopisivat vaaleahkonvihreisiin, ehkä vähän harmaansinertäviinkin silmiin, yleensä tulee käytettyä vastavärejä.

2 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Minäkin sorruin Avonilta taas tilailemaan. Ei kehtaa olla tilaamatta, oon helppo uhri :D
Jotain huulirasvoja ( noita samoja ) ?, suihkugeelejä, saippuaa, perusjuttuja.
Niitä meikkejä en oikein oo viittiny kun ne ei kiinnosta ja jäisivät kuitenkin lojumaan.

Mun silmät taitaa olla vähän vihreemmät kn sulla? Mä käytän vihreitä joista tykkään eli vähän kaikenlaisia ;P

Vanity kirjoitti...

Noh, mun ongelma ei onneks oo se, ettei kehtais olla tilaamatta, mutta miten niillä onkin muka aina niin kiinnostavia tarjouksia, että on pakko ostaa, vaikka ajattelee, että mitään turhia halpiksia en ala ostelemaan.

Oisko sulla kuitenkin vähän ruskeaa silmissä? Ei munkaan silmät sinisiltä näytä, mutta en tiedä, jotkut luomarisävyt tökkii pahasti.