maanantai 17. elokuuta 2009

Kynsikuvien kootut eli taskukirja

Eikö olekin loistoidea? Teettää suosikkikuvistaan kuvakirja. Eikämaksapaljon. Tällainen pocket book-koko oli toimituskuluineen kympin luokkaa (25 sivua), toimitusaika n. 4 arkipäivää. Tässä ekassa kuvassa on tuo puoliläpinäkyvä kansi kuvan päällä, kuva ei ole noin sumea ; )
Olin positiivisesti yllättynyt, mielestäni värit toistuivat hyvin. Ainoa huono puoli oli, että esim. kynsinauharöpelöt näkyvät turhankin selkeästi, grrr.


Taustakuvan/kuvion saa valita itse, tekstejä en vaivautunut lisäämään joka kuvaan, se olisi tietysti tosi järkevää, mutta tämä oli lähinnä kokeiluluontoinen juttu. Näinhän esim. rakennekynsien tekijä/meikkaaja saa kätevästi esittelykansion/porftolion mukaan, ja edullisesti.

9 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Ai sinä sait sen jo! Onpas hieno! Kyllä noin makeita kynsiä passaakin esitellä, vaikka sohvapöydällä ja vieraat voi aina lukea sitä *virn*

Vanity kirjoitti...

Heh oisko aika pervoa : D. Sitten vois teettää suosikkipaleteistaan kirjan ja ties mistä.. aina löytyy hyviä sijoituskohteita.

Beauty Babe kirjoitti...

Vitsi miten hauska idea tuollaisen teetättäminen on! Toimii tosiaan erinomaisesti työnäytteenä ammattilaiselle. Silmämeikeistä saisi myös aikaan aivan ihanan kuvakirjan. <3

Vanity kirjoitti...

Aivan! Mä luulen, että nää tilailut ei jää tähän ; )

K kirjoitti...

Ihii miten ihana idea! :D Pienimuotoinen taidekirjahan tuo on. Missä teetit, Ifillä tms.?

Charming Nails: kirjoitti...

Minä voisin tehdä Mäkin tai Diorin meikeistä ton kirjan <3

Vanity kirjoitti...

Juu, se on entinen Ifi, nykyinen Ifolor. Mun tekis mieli teettää sellanen palettikirja (kun noi meikkauskuvat ei oikein onnistu), tietty jos tekee meikkejä eri merkeillä, niin sitten niiden mukaan.. jei ; )

Sikri kirjoitti...

Siis vitsi mikä idea, mä niiiin valmistuttuani (tai jo aikaisemmin) teetän kanssa itelleni meikkiportfoliona tuollaisen!

Olit jostain syystä pudonnut mun Blogilistasta pois ja oon missannut ainakin satatuhatta postausta. Alankin nyt ottamaan menetystä takaisin! ;)

Vanity kirjoitti...

: )