perjantai 7. elokuuta 2009

MAC Graphic Garden: Fresh Cut palette

Nähtyäni swatcheja tästä paletista olin vähän kahden vaiheilla, onko paletti saatava vai tekeekö sillä sittenkään mitään. Onneksi päätin hankkia sen.


Tuossa paletin kannessa on tuollainen efekti.. mm.. miksikäs sitä sanotaankaan, no se vaihtaa kuviota kun katsoo eri kulmasta.. eli siinä on joko nuo ruusut tai sitten pelkkä macmac-teksti. Huisia.


Sävyt: Florar Inc. (F), Bloomcycle (VP), Sun-Shy (L), Part Peony (L), Poppy Noir (V) ja Fresh Cut (VP).


Floral Inc. on tietenkin useless, koska se on frost, plaah. Ihanan meikin sai aikaiseksi laittamalla Bloomcycleä sisänurkkaan, keskelle Sun-Shyta, ulkoreunaan (kaikki siis liikkuvalle luomelle) Part Peonya ja rajauksena toimi Poppy Noir. Lovely!
9 kommenttia:

Charming nails: kirjoitti...

Näyttääpä paljon paremmalta sun kuvissa kuin niissä mitä kateltiin. On kyllä kauniit värit ja pakkaus on hieno!

Vanity kirjoitti...

Joo vaihtelevan sorttisia swatcheja oli tarjolla, jotkut eivät näyttäneet saaneen mitään väriä irti, sitten taas Karlasugarilla ihan reilusti.. tykkään tästä tosi paljon, todella positiivinen yllätys.

Charming nails: kirjoitti...

Hyvä että tykkäsit!

netta kirjoitti...

Aivan ihana paletti! Tilasitko sen netistä ja/tai saako sitä myös Suomesta? Hinta?

Vanity kirjoitti...

Heippa Netta, tämä kokoelma julkaistiin jenkkien Nordstrom-ketjulle, että Ebaysta joutuu hankkimaan, ellei ole ketään tuttua siellä. Makselin tästä n. 55$ postareineen, kannattaa vertailla hintoja ja toimituskuluja ; )

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Vieläkö oot tykkäilly paletista? Sopiiko se sun mielestä myös viileälle vaalealle vai onko liian lämmin? Oon huomannut, että osa macin warm-paletetista ei ole erityisen lämpimiä. Mitä mieltä oot? Laatu on varmaan hyvä? -t-

Vanity kirjoitti...

Moro, no tuota kyllähän se viileälle vaalealle menee varmaan, nyt en ole hiljattain käytellyt, varmaan taas keväämmällä on käyttöä. Ei kauhean voimakkaat sävyt, mutta "näköjään" olen tykkäillyt kun tuota tekstiä lukee hahaa. Toisaalta tuollaisia paletteja ei kauheasti ole tarjolla. Saattas olla joo, että paletit ovat loppujen lopuksi aika neutreja, vaikka olisivatkin warm/cool.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä poliittinen vastaus! :D Kiitos nopeudesta, tiesin et suhun voi luottaa ;) Alkuhuuman jälkeen voi raukat jäädä unholaan, vaikka olisi tykännytkin. Hyvä, kun voit täältä katsoa, mistä tykkäät ja mistä et, heh hee. Hitto soikoon, ostaako vaiko eikö ostaa. Kas siinä pulma, joka aina ostamisen puolelle ratkeaa...öhöm.

Vanity kirjoitti...

Jonkun verran kun noita luomareita on kertynyt niin.. heh. Kierto on joskus hitaanlaista. Jos tuon jostain edukkaasti saa, niin osta pois, jossain siitä pyydettiin n. 75$ hah. Ihan söpöt sävythän noi on.