tiistai 18. elokuuta 2009

Lakkaostoksia

OPI on julkaissut Reflection Glitters-sarjan (neljä sävyä), ilmeisesti UK/Asia exclusive. Olihan ne pakko saada, kun näin pulloista kuvat.. metallista shimmeriä mmmm. Ne varsinaiset glitter-hässäkät jätin väliin, varsinkin kun lakan hinta on jo 13£, niin glitteriä saa halvemmallakin. Samalla otin sitten pari uutuus- Nubaria, vaikka ne kannattaa kyllä tilata Jenkeistä , maksoin niistä nyt vähän turhan paljon.

Ai niin, ja koska olen armoitettu herkkusuu, ostin ylihintaista, ilmeisesti uutta, Fazerin kurmeesuklaata, pakkohan se on kokeilla. Raspberry chocolate mousse..

Pitäisi vielä valita, millä sävyllä lakkaisin tänään. Oikealta ylhäältä kellon suuntaan: Nubar Avant-garde (matta), Nubar Reclaim (holo), OPI Reflection pool (sininen kullalla höystettynä) ja OPI Rosy Reflection (pinkki hopeashimmerillä). Englannin Ebaysta siis nämä herkut. Paitti suklaa.

6 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Jompi kumpi reflection heti testiin! Ja suklaan tänne postissa Josen kanssa!

Kummasti rupes kuola valumaan suupielissä, joko noitten ihanien lakkojen syytä tai suklaan...mmmm...

Charming Nails: kirjoitti...

Ei vattu se on nyt sinun syy että rupesin himohtemaan tuota sinistä ja sitä kultaista. Damn. No jos et tykkää tuosta sinisestä...

Vanity kirjoitti...

Mitäs täällä riehutaan?! : D. Mä en voinut alunperinkään uskoa, ettei sua ne lakat kiinnostais. Kauheen vaikee valita, toisaalta tekis tota vihreetä mieli aarrggh. tai sitten joudun laittamaan punasta toiseen ja sinistä toiseen käteen. Nomnom, suklaat kohta syöty.

Charming Nails: kirjoitti...

Piti käydä sitä suklaata ostamassa. Ei kyllä tuota samaa. Oliko hyvää?
Katotaan jos sattuu noita glittereitä eteen niin saatan ostaa...

Vanity kirjoitti...

Arvaa oliko hyvää.. siinä sarjassa ois vielä pari muutakin.. kalliita mielitekoja maailma täynnä.

Charming Nails: kirjoitti...

Uuh, p-a-k-k-o o-s-t-a-a.