perjantai 14. elokuuta 2009

FOTD with Chanel Quadra 51 Stage Lights


Päivän meikissä eilen: Ai, se BB-voide jäi kuvasta, kuinka ollakaan. Noh, Skin79 BB:tä taas pohjalla ja vähän Cliniquen 08-irtopuuteria päällä.
Poskipunana Cargon Tonga, sarjalta kiinnostaisi muutkin sävyt, mutta on hieman huonosti saatavilla täällä ison veden takana. Hohdetuotteena MACin Porcelain Pink. Päivän luomiväri Chanelin Stage Lights-paletti, josta käytin kolmea sävyä, oikean yläkulman lila jäi nyt käyttämättä.
Rajaukseksi sopi hyvin MACin Fluidline Macroviolet, ripsarina Maybellinen Lash Stiletto, joka on ihan mukavasti ja näyttävästi pidentävä, tuuheutta kaipaisin itse lisäksi. Peitevoiteena Biothermin Forget it 10 ja huulissa taas MACin Popster. Eli hieman viileähkössä värimaailmassa eilen. Poskipunasivellin Body Shopilta, joilla on todella hyviä siveltimiä, muttei mitään halpoja nekään.Stage Lightsilla saa kauniin, hohtavan ja kevyen meikin vihreisiin silmiin. Laitoin ihan siveltimellä värit, vaikka joskus syyllistynkin käyttämään noita aplikaattoreita...
4 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Aplikaattorit rules! Mitäs sä tykkäsit Porcelain pinkistä? Yllytinkö ostamaan oikean valinnan?

Vanity kirjoitti...

MACin 239:ä olen alkanut siveltimistä suosimaan, täytyy varmaan hankkia toinenkin sellainen. PP on kiva, himoitsin sitä jo ennen uudelleenjulkaisua, sitten aloin empimään.. miksiköhän.. every girl needs a PP.

Charming Nails: kirjoitti...

239 on kyllä hyvä, minäkin mietin että tarviisko parhaita ja päivittäin käyttämiä siveltimiä 2 koska aina käyttää eri värejä ja ei jaksa pestä...NOT! Kyllä rupee kahta kallista samaa sivellintä ostamaan :P

Tarviinkohan minä PP:n? Hmm.

Vanity kirjoitti...

Just siks tarttis toisenkin, joka päivä ei viitsisi pestä. ACW:tä aattelin, jos sieltä ostaa päräyttäis.