lauantai 3. huhtikuuta 2010

Sivellinproblematiikkaa

Olipas kivaa. Kirjoittelin tätä jo eilen, mutta homma kaatui teknisiin ongelmiin. Joo, eli ajattelin tässä lähiaikoina pistää sivellinosastoa kuntoon. Jos harrastaa laatukosmetiikkaa ja haluaa hyvää jälkeä niillä aikaiseksi, on työkalujenkin oltava hyviä, eikö? Hyvien siveltimien hinta aiheuttaa mussa vähän hammastenkiristelyä, mutta täytyisi vaan ajatella niin, että ei niitä tarvitse olla suurtakaan valikoimaa ja laatutuotteet kestävät käytössä vuosikausia, joten ei sille käyttökerralla tule välttämättä montaa senttiä hintaa. Tässä vaiheessa korostan vielä, että vaikka puhunkin noista macsitä ja mactätä, ainoa MACin sivellin jonka olen ostanut virallisesta myyntipisteestä on poskipunasivellin 116, joten muiden aitoudesta en voi mennä 100% takuuseen.

Yläkuva, vasemmalta: Gosh puuterisivellin, maksoi n. 17 e, mulla ei ole aavistustakaan mitä sillä tekisi. MAC 116 poskipunasivellin, ei ole kuitenkaan mikään suosikki, hinta Suomessa n. 38 e. MAC 187 klassikkoskunkki, jota en vielä osaa käyttää. The Body Shop poskipunasivellin, tykkään, TBS-siveltimet ovat hyvänlaatuisia. Avon meikkivoidesivellin ja MAC 190SE meikkivoidesivellin. MACin SE-siveltimiä en voi kauheasti suositella, ovat heikkolaatuisempia kuin normikokoiset. Meikkivoidesivellintä en ole tosin nyt käyttänytkään aikoihin, yleensä levitän nestemäisen voiteen sormin.

Tässä vasemmalta TBS e/s blender (häivyttäjä), eipä tule käytettyä.. tällä voisi ehkä levittää jotain vaaleaa sävyä laajalle alueelle. MAC 239, lemppariluomivärisivellin, MAC 212 lempparirajaussivellin, sitten (4. ja 5.) pari TBS:n sivellintä; luomiväri- ja huuli/peitevoidesivellin, nah en tykkää, peitevoidettakaan harvemmin tulee siveltimellä levitettyä, ehkä johonkin paksummanlaatuiseen tuotteeseen sopisi. Sitten MAC 209 rajaussivellin, eipä tulee nykyään käytettyä. Duroyn "yleissivellin", luoja tietää mihin tuo oikeasti sopii, itse olen levittänyt sillä jotain kynsiglitteriä, ei välttämättä onnistuneesti.

Sitten Anttilan (jeeee) pitkävartinen sponge, noita oikeasti kaipailisin, kapeahkoiksi muotoiltuja pitkävartisia, kestäviä superlonisiveltimiä. Maybe it's just me. Lyhytvartinen MAC 217SE, taas näitä jaskoja special edition-siveltimiä. Aika turha tuokin, normi 217 on käsittääkseni suosittu sivellin. Lisäksi mulla on aina pari vanhaa pestyä ripsiväriharjaa, joilla voi ripsaria levittäessä siistiä ja erotella ripset tarvittaessa. Ihan oikealla kaksi kabukia, Luojalle kiitos niistä. Ylempi on joku Ebaysta ostettu vuohenkarvasivellin, alhaalla MAC 182. Näillä levitän sekä kiinteitä että irtoversiomineraalimeikkipohjia.

Kasvomeikkisivellinosastolla kaipaisin ehkä vielä yhtä poskipunasivellintä, MAC 168 kiinnostaisi. Todennäköisesti tilaan kuitenkin joitain Sigman siveltimiä, he tekevät ilmeisesti MAC-dupeja ja käyttävät samaa numerointia. Hinta vaan on armollisempi. Noista luomivärisiveltimistä ehkä heivaan jonkun, toisaalta olen juuri sellainen tota-voi-silti-joskus-vielä-tarvita-ihminen, joten vaikeaa on. Pari hyvää luomivärisivellintä olisi paikallaan, harkitsin toisen MAC 239:n ostoa, mutta saatan tosiaan kallistua Sigman puoleen. Muita kiinnostavia merkkejä olisi ELFin siveltimet ja miksei myös Ecotools.

3 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

168 on kyllä hirmu hyvä. Minusta se minikin toimi hyvin mutta annoin pois kun ostin ison. On ehdottomasti parhaita poskisiveltimiä. Voi laittaa varjostuksen tai sitten ihan poskipunankin.
MAC 129 tuli hankittua 116:n tilalle ja se on kyllä miljoona kertaa parempi. Mun suosikkeja on myös MUS poskarisiveltimet, ehkä niissäkin olisi muita hyviä mutta ei ole tullut hankittua kun on jo perussetti Mäkkiä. Ja se Sonia Kashuk on ihana sivellin kans.

Isä näki mun sivellinkokoelman aamulla ja totes että jo on pensseleitä! Oli oikeesti aika järkyttynyt. En ymmärrä miksi. En aiheuttanut sydäriä kertomalla hintoja O_O

Vanity kirjoitti...

ai niin 129.. täytyypä katsastaa sekin. MUSin siveltimiä en olekaan tutkaillut. Sonja Kashukista olen kuullut paljon hyvää, niitä on vaan todella vaikea saada, ellei lähde ihan Jenkkeihin paikan päälle.
Joo ei siinä vielä mitään, että se näki sun siveltimet, tietäispä mitä ne maksaa, hahaa! Varmaan kuvittelee, et siinä kahden euron paikkeilla kappale..

Charming Nails: kirjoitti...

Haha, hyvä ois sanoo että siis kahdenkymmenen euron ;D se oli kyllä onni että löysin Sonjan siveltimiä huutiksesta jollain 6e:llä....ja ihan aitojen myyjältä.