maanantai 22. helmikuuta 2010

FOTD 22.2.2010

Onneksi tuo sakeampi pyrytys alkoi vasta tässä päivällä.. mietin vähän kuinka huolellista meikkiä tuonne kannattaa tehdä, toisaalta oli ihan kiva laittaa jotain, kun eilen oli ihan meikitön päivä eikä parina edellisenä päivänäkään tullut kauheasti panostettua.

Pohjaksi olen taas vaihteeksi ottanut käyttöön Skin79 Gold Collection Super BB-voiteen, ja kuten olen aikaisemminkin sanonut, tykkään tuosta meikittömästä tunteesta, viime aikoina on tuntunut ja näyttänyt, ettei meikkivoide imeydy tai asetu sillälailla kuin haluaisin. Alle laitoin pikkaisen kosteusvoidetta, Lushin Ultralightia, jota koitan käytellä pois.

Päälle Cliniquen irtopuuteria 08 ja MUFEn HD-puuteria, jota kuvassa tuo pieni purkki. Peitevoiteena silmien alla Biothermin Forget it 10 ja Joe Blascon vanha Fair Olive. Luomivärinä tänään Guerlainin Tsarina, jonka kulta- ja kuparisävyistä tulee yllättävän punavivahteista, mutta minua se ei häiritse. Nam herkkupaletti. Ripsirajaan vähän paletin tumminta violettia ja Diorin Stylish Moven tumminta violettia. En ikinä muista käyttää Ardenin poskipunaa Pink Cashmere, no, siis, paitsi tänään, kun lueskelin poskipunalistaani.

Poskipäille (tai yläpuolelle) vähän Chanelin Lunaa (valkoinen nappi), jota täytyisi nyt muistaa käytellä, keväällä ja kesällä sillä ei tee taas mitään. Huulilla Lancomen Sweet Balm 05 Cerise fouettée, lähinnä koitan käytellä pois.
Tänään tuli postissa Max Factorin Lash Extension Effect-ripsari.. ei nyt pitäisi teilata heti ensikäytöllä, mutta se oli aika kuivaa.. tai ei kauheasti tuntunut olevan sellaista massaa, plus eihän se tietenkään tuuhenna yhtään. Pidentää ehkä vähän joo. Eli kiitos ja hyvästi. Mutta extreme lenghtening mascara? Miten? Kokeilen huomenna uudestaan.

Ei kommentteja: