perjantai 17. joulukuuta 2010

Ostoksia

Mumh. Keksin tuon repäisevän otsikon ihan itse. Nyt kun olin usean viikon suljet.. eikun pakollisella nettitauolla, hysteeriset ostohimotukset väistyivät. Menin tässä lupaamaan itselleni, ettei uusia lakkoja osteta moneen kuukauteen. Paitsi ehkä NARSin Pokerface.. Juu eikä paljon muutakaan. Ihan pikkusen kuitenkin tilailin. Ainiin tuossa on Hesburgerin kanapatonki, ihan jees, meinasin kuolla jalopenoihin enkä tykännyt mausteista. Mutta jäin henkiin.
Piti oikein tarkistaa, koskas tämän tilasin, juu se oli reilut kaksi kuukautta sitten ja jopa toissa päivänä ehdin jo kokeillakin. Pakkaushan on mieltsin hieno, purppuraista samettia..

Ja niinkuin joku sanoi, sävyt on esitelty pohjassa kuin suklaarasian sisältö.

On se varmaan ihan kiva. Hyvä nude-paletti, joka ei kuitenkaan ole täynnä näkymättömiä värejä, vaan vahvoja sävyjä. Jääkö tämä kuitenkaan kokoelmiini, saa nähdä. Tilasin BeautyBaysta, josta paletti on kuitenkin toistaiseksi loppu. Englannin Ebayssa paletista saa pulittaa n. 50£ postareineen, ellei satu hyvään huutokauppasaumaan.

Dior Holiday-paletti Five Golds 001. Tämä ei varsinaisesti ole Designer-paletti, mutta joku Gold Edition kuitenkin. Muistaakseni sisällä oli Designerin käyttöohjeet.. Hohtavaa, kimaltavaa, fabuloussia. Tykkään oikeasti.

Sitten menin tilaamaan Dior Pink May 909:n. Hohhoijaa. Oisko tää nyt sitten eka kerta, kun olen tilannut uudelleen jo kerran pois myymäni tuotteen. Toivottavasti kanssa tykkään tästä.


Marraskuun räntäsateessa tämä oli niiiin kaukana siitä mihin se kuuluisi... Siis hehkuvaan kevääseen. Eli täytyy ottaa muutaman kuukauden päästä uudelleen esiin. Onneksi nuo sävyt erottuvat edes jonkun verran.

11 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Jos et halua pitää Nakedia, täällä olisi yksi halukas ostaja. Yritin etsiä viime viikkoisela Amerikan reissulla ainakin seitsemästä eri Sephorasta, mutta loppuunmyytyjä olivat (tai sitten uutta erää ei vielä ollut saatu). :( Tuo Five Golds himottaa melko vakavasti myös, ehtisiköhän vielä toivoa joulupukilta?

Vanity kirjoitti...

Heh, joo täytyy katsella. Aika innokkaita ovat jenkkilässäkin olleet paletin perään.. Five Goldsia kannattaa ehdottomasti toivoa joulupukilta, jos tuon sorttisista sävyistä tykkää ; )

Unknown kirjoitti...

oi tuo Naked himottaa täälläkin suunnassa, aivan ihanan näköinen :) (jotenkin kaksimielinen lause ;D)

Tiina kirjoitti...

Mullakin on tuo Pink May ja aika ristiriitaisin fiiliksin siihen suhtaudun. Sävythän on tosi nättejä, mutta yksistään tuolla en tee yhtään mitään. Olisi edes yksi tummempi varjostussävy. Olen tainnut kerran tai kaksi sitä käyttää (yhdistänyt muihin paletteihin), mutta en sitten ole raaskinut pistää eteenpäinkään, vielä. Tummempi silmämeikki on se mun juttuni ja siihen tuosta ei kyllä ole hyötyä.

Vanity kirjoitti...

Heh, Ruu, kyllähän se on himottavan näköinen, ainakin kuvissa. Olisiko tällainen kosmetiikkahypetys jokin 2000-luvun ilmiö.. paletti on kai ihan vakivalikoimaa, kai sitä kohta taas saa jostain kohtuuhintaan, kun varastot täydentyvät ; )
Tiina, ristiriitaiset tosiaan, mä monesti käytän paletin tumminta rajauksena, eikä tässä ole mitään sellaista.. eikä kylmät haalean vaaleat sävyt ole oikein ominta.. en kuitenkaan aio pistää tätä palettia palasiksi :D

Charming Nails kirjoitti...

Siis voi hemeti sinun ja Pink mayn kanssa! Nyt et enää myy sitä! Ostinkos mä sulta sen aiemman vai joltain muulta? Ei ollu kyllä mun juttu, muuten kiva mutta haalea...

Naked on kyllä varmaan sulle sopivampi...ei minua enää se himota mutta koska sillä on niin kulttimaine niin ostan jos halvalla saa. Kuten tarjoushaukka.

FG on hmm...en tiedä. Haluaisin meikata sillä.

Hauska sattuma että esittelit kanapatongin. Meinasin eilen ostaa sellaisen mutta sitten ajattelin itse tehdyn kanasalaatin olevan kevyempi vaihtoehto. Ja hyvä niin...jalapenot hyyyiii, en ois tykännyt.

Vanity kirjoitti...

CN: Sä taisit joo ostaa sen multa.. en kyl tiiä mitä tästä tykkään : I. Siis tossa kanapatongissa oli hesen sivujen mukaan 800 kaloria mutta en huomannut syöneeni oikeastaan mitään.. ehh?? Ja miks ne laittaa niitä tappavia mausteita apua.

Charming Nails kirjoitti...

Siis 800 kaloria. OMG. Onnex en ostanut.

Celia kirjoitti...

MITÄÄÄÄÄÄ 800kcal?!?! Ja minä sen haukkasin tänään ostosreissulla siksi että ajattelin että jos olis "parempi" vaihtoehto hamppariin nähden. Mutta sitten kun sain sen littanan rasvapuikulan käteeni niin katsoin kyllä vähän epäuskoisena. Haukkasin ja suu syttyi palamaan. Hyh hyh, vähän oli liian tulista makuuni. Sitten mietin että "ihan kun jostain olisin lukenut tämän tulisuudesta.." mutta täältähän minä. :D

Eli mitä tästä opimme? Kun haluat patonkia niin mene Subiin.

Vanity kirjoitti...

Mä jotenkin vielä kuvittelin, että se on ihan sellainen täytetyn patongin kokoinen, vaikka oli tuo pituus varmaan netissäkin mainittu, en vaan ajatellut tai sisäistänyt sitä.. Söin sen kehutun Fish&chipsin tossa muutama viikko sitten, ja huh aikamoista öljymössöä sekin oli.. eli tulipahan maistettua.

Celia kirjoitti...

Mä kans ajattelin sen olevan isompi ja jotenki rapsakampi/sisältävän enemmän kasviksia. Suuri pettymys oli.