maanantai 14. syyskuuta 2009

Foddi 14.9.09

Tästä tuli kyllä sitten ihan laiskottelupäivä, mutta voihan sitä aina harjoitella.. meikkausta. Tsekkailin vähän tilannetta meikkipohjien suhteen, olen tykännyt L'orealin Bare Naturale- "mineraali"meikistä, eli Suomessa nimellä True Match. Siitä on julkaistu kiinteä versio, ja se tuli sitten aikoinaan napattua Ebaysta samassa sävyssä kuin tuo irtoversio, eli Soft Ivory.

Muuutttaa. Tämä kiinteä versio vaikuttikin paljon vaaleammalta ja luovutin heti, olin sitä jo myymässäkin, mutta jäi sitten laatikkoon. Nyt tilaa päräytinkin sitten astetta tummemman sävyn tuosta kiinteästä meikistä (olikohan Nude Beige), ja päätin vielä testata tätä Soft Ivoryä. Ihana posliini-ihohan sillä tuli, kasvot tosin vaikuttivat jonkin verran vaaleammilta kuin kaulan iho, mutta vähän noin se on mielestäni ilmankin meikkiä.. noh, koska mulla oli aikaa testailla, ajattelin antaa puuterin vähän asettua iholle. Ei huono, taidanpa uskaltaa testata huomenna työmeikissäkin. Vähän ehkä häiritsi se, että puuteri näkyi nenällä ja ehkä hieman paakkuuntuikin joissain kohdissa, mutta taisin laittaa sitä vähän turhan reilulla kädellä.

Luomarina ensikokeilussa Diorin Silk Satin 719-paletti, katsellaan sitä joku päivä tarkemmin. Ihan ok jälkeä tuli. Rajaukseksi laitoin Lancomen kimaltavaa mustaa luomiväriä Ellipse 03 Comete Perlee. Peitevoiteina vanhat tutut Biotherm Forget it 10 ja Benefitin Boi-ing 01. Poskilla Chanelin JC Narcisse, huulissa MACin Tendertone Lip Balm Hot'n'Saucy. Ripsiin kokeilin toista kertaa sitä hemmetin pallukkaa, L'orealin Telescopic Explosion. Ei ihan huono, tuuheutta ei tule, mutta pidennystä.. no jaa, ehkä vähän. Ihan ok, en tod. osta toiste, koska tuon laittamiseen menee luonnollisestikin enemmän aikaa kuin normiripsarin. En usko, että pysyy markkinoilla kovin kauaa kuitenkaan, vaikka voisin kuvitella tämän esim. (ammatti)meikkaajalle käteväksi.

Ei kommentteja: