perjantai 25. syyskuuta 2009

Lakkoja, lakkojaStrikes strikes sanoisi käännösohjelma. Nämä mun lakkaostoskuvat eivät koskaan onnistu, täytys varmaan ulkona kuvata. Ylhäältä beigestä oikealle: Color Club Love 'em Leave 'em, siis beigehopeinen holo, Wild at Heart, violetti holo, China Glaze Let's Groove, paremman näköinen kuin odotin.. ainakin pullossa, CC Wild Child, öh tummempi kuin kuvittelin, CC Wild and Willing, kyllä on nyt williä, mutta tätä vähän mietin tilatessa, että onkohan liian lämmin ja pliisu.. EEEEEEEEIII. ole. Siis ei ole, vaan aivan ihanan hohtava duochrome kultakupari, jolla lakkaankin sitten ekaksi viikonloppuna. Katsokaa miten hän hohtaa tuossa joukossa. Ja viimeisenä CC With Abandon, musta(?)pohjainen lakka, jossa kultaista shimmeriä.. oikeastaan tummanruskea olisi parempi pohja kuin musta tuollaisille lakoille. Tätä odotin oikeastaan eniten, mutta jotenkin tykkäisin ruskeasta pohjasta enemmän, se on vähän armollisempi. Color Club alkaa kohta olemaan ihan uskottava merkki ja päässyt trendikelkkaan mukaan parilla viimeisimmällä kokoelmallaan.

8 kommenttia:

maij kirjoitti...

Mistä tota color clubia saa netistä?:o

Vanity kirjoitti...

Esim. Head2Toebeautysta ja 8ty8beautysta : )

Charming Nails: kirjoitti...

Ja Cesars secretistä :)

Mulle ei paketti tullut. Nyyh. Hitto tuo kultakupari näyttää sittenkin kivalta. Ois pitänyt ottaa edes kokeiltavaksi.

Vanity kirjoitti...

Joo riippuu ihan mitä haluaa maksaa niistä ; ). No sun paketti tulee maanantaina. Yleensä ne on kyllä aina tulleet nopeammin, oisin odottanut ti/ke.

Polishaholic kirjoitti...

Mä haluan kanssa mun Color Clubit :oO Koko uusi kokoelma tulossa! Näyttää tosi kivoilta nuo.

Vanity kirjoitti...

Se on tosi hieno kokoelma, ne kromit myös, mutta mulla on jo samankaltaisia Chinalta ja Sally Hansenilta. Aijai taas liikaa lakkoja ja liian vähän aikaa.. tai oikeastaan liian vähän käsiä ; ).

kynsinauha kirjoitti...

oi että :) <3 onneksi löysin tänne. Ihana kynsilakkablogivaimikäliekään :) mutta kuitenkin, alan seurailemaan. :)

Vanity kirjoitti...

Kivakiva, kiitos kommentista ja tervetuloa seurailemaan!