tiistai 22. syyskuuta 2009

Lakkaostoksia


Vasemmalta: OPI DS Glow, CND Chocolate Milk, Eclectic Purple, Frosting Cream, Silver Chrome, Sapphire Sparkle ja Emerald Shimmer.
No niin, postinkulkua voi taas ihmetellä puoleen ja toiseen, H2T:n loota tuli neljässä päivässä Jenkeistä, kuten eräs toinenkin kirje viime viikolla. Yleensä mulla ei koskaan ole tullut näin nopeasti. Tosin 8ty8:n pari päivää aiemmin lähetetty kuori ei ole vielä löytänyt perille. Eniveis. CND:lle eli entiselle Creativelle (Creative Nail Design) on tullut uusi, kattava sarja perusvärilakkoja + niihin liitettäviä efektilakkoja. Kivaaaa? Mainostivat niiden olevan myös NOPEAMMIN KUIVUVIA, syytäkin on, koska Creativen lakat ovat olleet ihan törkeän huonosti kuivuvia, enkä varmaan olisikaan uskaltanut tilata ilman tuota mainostusta. Valkkasin sitten vähän sitä ja tätä, ja nythän niitä on paljon out of stock, toistaiseksi. Mikään näistä ei aiheuttanut varsinaista WWAAAUU!-elämystä.. ja tuo suklaa lähtee kiertoon heti. Pullokin on siis uudenmuotoinen. Ja kivaa näissä on se, että puteleissa on kuvaus Cool Sheer, Cool Opaque, Neutral Sheer jne. Olis vaan sitten nettikauppojen sivuilla kanssa.
OPIn DS Glow näyttää namilta, mutta en laita ruskeaa nyt, kun Illuminatet on vielä sormissa. Se näyttää hieman kuparisen ruskealta, jossa keltaista kultaa ja hopeashimmeriä. Tai onko se sittenkään kupari.

Heti kun avasin kuoren, jossa oli China Glazen uudesta glitterilakkasarjasta Bad Kitty, ajattelin EI VOI OLLA TOTTA TÄÄHÄN ON IHAN KUIN SE SCANDALIN LAKKA. Yllä siis Scandalin Dynamic Pink ja alla ChG:n BK. No ei sentään ihan samaa sävyä, mutta samanlaisia pikkupimpuloita eli pyöreää värillistä glitteriä molemmissa! Tämä jäi erityisesti mieleen koska juuri viikonloppuna tutkailin tuota Scandalin lakkaa. Tuosta kuvasta ei kyllä saa mitään selvää. Että tällaista tänään, toivottavasti huomenna lisää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Vanity! Tilasitko China Glazen glitterilakat H2T:stä vai mistä? Suurena glitterifanina olen ihan epätoivoinen, kun H2T:n sivulla lukee, että China Glazea ei (enää) myydä USA:n ulkopuolelle. Muualta en ole niitä vielä löytänyt.
-Sanna

Charming Nails: kirjoitti...

Kivan näkönen tuo glitteri Chinalta. Creative testauksia odotellessa :)

Mulle ei Tompan paketti ole vielä tullut, eikä mitään muutakaan. Posti sortaa minua.

Vanity kirjoitti...

Moikka,
todellakin, H2T ei toimita Chinaa enää USA:n ulkopuolelle. Tuon yhden lakan hankin Ebaysta, mutta esim. NaildeRoyaleen glitterit ovat kai pian tulossa ja kannattaa pitää silmällä 8ty8beautyakin. Hinnat noissa paikoissa ovat kuitenkin halvemmat kuin Ebaysta ostettuna ; )

Anonyymi kirjoitti...

Selvä kiitos. Jatkan siis noiden muiden nettikauppojen päivittäistä tuijottelua että, josko glitterit olisivat vihdoin tulleet myyntiin ;-) Ja jos ei muu auta, täytyy sitten ostaa Ebaysta. Odottavan aika on pitkä ;-)
-Sanna

Vanity kirjoitti...

Juu Sanna, tuntuu, että pää sekoaa täysin tämän syksyn tarjonnan kanssa! Niin paljon pakko saada-juttuja, vaikka yrittäis karsia.. toivotaan, että päästään pian tilaamaan glittereitä, toisaalta ehditään tsekkailla toisten swatcheja tässä odotellessa..

Char, odotan, että meidän postimummu raahais sen 8ty8:n huomenna.. sitten siitä läh. ilmotuksesta ois jo täys viikko.