maanantai 21. syyskuuta 2009

FOTD 21.9.2009

Foddia: Kosteusvoiteena Dermalogican Skin Smoothing Cream, sy-voiteena Nivean Q10 Eye Cream, joka on suht ohutta kuraa, mutta käyttelen pois, kun taas Dermalogican SSC on niitä harvoja tapauksia, joita on tullut hankittua uudelleen. Varsin uusi tuttavuus on Misshan M Perfect Cover B. B Cream, sävy 21, Light Beige. Ensimmäisellä kokeilukerralla eteen iski tuotteen karmiva "tuoksu" ja ajattelinkin, että jos tämä tuoksu ei hälvene jatkossa, en ehkä pysty käyttämään tuotetta. Onneksi sitä ei enää pahemmin huomaa parin käyttökerran jälkeen. Laitoin alle siis myös kosteusvoiteen, vaikkakin olen elänyt siinä käsityksessä ettei erillistä kosteusvoidetta tarvita BB-voiteen alle.. Näinhän asia ei taida ollakaan, noh, kesällä en ainakaan kaivannut sellaista Skin79-voiteen alle. Halusin siis sitten toisen, ehkä aavistuksen vaaleampipohjaisen BB-voiteen ja päädyin Misshaan. Hintaa tuli n. 10 e, Ebaysta tämäkin.
Tämä on hieman paksumpaa, mutta pidän BB-voiteiden meikittömästä tunteesta, meikkivoiteita on tullut käytettyä varmaan 20 vuotta, eivätkä ne todellakaan ole aina niin miellyttäviä, mutta itselleni ainakin ihan must. Mitä paremmaksi saa ihon hoidettua, sitä vähemmän onneksi tarvitsee peittoakaan.
Poskipunana tänään Paula Dorfin Cheek Color Cream Cha Cha, pidän enemmän Playmatesta, mutta tätäkin on käyteltävä pois. Ripsarina Max Factorin FLE, josta en erityisemmin pidä, mutta ehkä se loppuu kohta. Sitävastoin olen alkanut pitää enemmän Maybellinen Lash Stiletosta.. Yläreunassa pieninappinen rasia on Smashboxin luottokortin kokoinen "paletti" Brow tech quad, älyttömän pieni, mutta käytellään pois.. rajauksena ruskeaa Smashboxin Smokeboxista, luomivärinä tänään DuWopin Crush, heavy metal metallic eyeshadow.
Aika hurja pigmentti, ihmettelen myös miten nuo kaksi kultasävyä näyttävät niiiin punertavilta luomella.. Ihan kiva systeemi, tekisi mieli tuotteen uutta siskoa, hieman vaaleampaa 18 Karat-trioa.. Sävyjä laittelin hassulla MACin 217 SE-siveltimellä, en oikein ymmärrä sen tarkoitusta, enkä ainakaan tässä tapauksessa voi suositella näitä Special Edition-siveltimiä, jotka ovat siis heikkolaatuisempia versioita.. no, really?

2 kommenttia:

Sikri kirjoitti...

Voi rakkaus mikä pigmentti!!!

Vanity kirjoitti...

Tästä on tosiaan siskoversio 18 Karat saatavilla esim. Lookfantsusta ja Beautybaysta. Istuu kyllä päässä kuin tauti, öh, siis pysyy hyvin ja varmaan sinisilmäiselle täydellinen tuote.