keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Spam of the Day

Tänään testailin pitkästä aikaa kesän korvalla ostamaani (Garden.co.uk) Vichyn mineraalimeikkiä. Olen käsittänyt, ettei tämä kuitenkaan tulisi Suomeen? Sävy on jokatapauksessa Opal 10, purkin koko 5 g ja hintaa näyttäisi tuossa putiikissa olevan 19,50£ eli reippaat 20 euroa. Tuo paketin sivellin on lähinnä vitsi, tosin sillä saa esim. nenänpielet sutaistua, kun on sen verran pieni. (Punainen suti ei ole paketista). Sävy on aika kellertävä, muttei näyttänyt pahalta. Tulos on korkeintaan puolipeittävä. Ei mitään ihmekamaa, mutta ehkä käyttelen pois. Tuossa vielä inciä:


Swatchia China Glazen Bad Kittystä. Ei toimi itsekseen kovin hyvin, voisi kokeilla mustan päälle. Kuva syö sävyn syvyyden tehokkaasti, ei se ihan noin vaalea ole. Voisin vannoa, että on samasta tehtaasta kuin tuo aikaisemmin mainitsemani Scandal. Tulos tässä on röpelöinen.


Tässä taas pohjana on Chinan Calypso Blue, erittäin tumma kiiltävä sininen. Ylimpänä CND:n Sapphire Sparkle-efektilakka päällä, keskellä Emerald Shimmer. Alimpana CB itsekseen. Tykkään varsinkin tuosta Sapphire Sparklesta. Kuva ei ole hyvä, mutta todellisuudessa se hieman vaalentaa lakkaa ja tuo sellaisen jäisen hohteen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, glittereistä ei koskaan tiedä, mitä saa laadun puolesta, mutta silti sitä jaksaa yrittää :-) Tumma pohja varmasti sopii hyvin tuon punaisen kanssa. Odotusaika ei muuten ollutkaan kovin pitkä, koska China Glazen glitterit on nyt 8ty8:lla, ja luonnollisesti ryntäsin heti tilaamaan muutaman ns. varman valinnan. Jesssss! :-)
-Sanna

Vanity kirjoitti...

Jep, tilasin itsekin ensimmäisen 6 kpleen satsin, enemmänkin olisi tehnyt mieli, mutta tullikeikka ei oikeen houkuttele.. toivottavasti saavat ne äkkiä liikkeelle!