maanantai 7. syyskuuta 2009

Lancôme Palette Liberté 01 Indigo Royauté


En kauheasti harrasta Lancômen meikkejä nykyään, meikkipohjat ovat aivan liian tummia mulle, look-tuotteet harvemmin tekevät vaikutusta, ripsivärit ovat toki hyviä, merkin luomivärit eivät kiinnosta erityisesti.. Jostain syystä tämä paletti alkoi kiehtomaan, vaikka tuo sinisyys pelotti, onhan nuo värinapit aika hurjan näköisiä. Mutta. Todellakin, näin tästä jotain meikkauskuvia netissä, ja yllättäen värit näyttivät enemmän hilityn violettisilta kuin kirkkaan sinisiltä.. Good. Ja tosiaan, tämähän on päivämeikkiin aivan kelpo paletti. Käytin tänään lähinnä alarivin sävyjä, kultaa liikkuvalla luomella ja kimalteista indigoa rajauksena. Efekti ei ollut kirkas kasarisininen, vaan violettinen.
Swatchit tein taas kosteana, lähtien alavasemmalta kellon suuntaan. Swatcheissa siniset näyttävät... sinisiltä.
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, Kamelin uusi lempipaletti ja on todellakin kaukana retrosta. Kulta ja sininen pelaa yhdessä ihanasti. Mustasta rajauksesta saa myös hienon kun sävyttää sen paletin sinisellä. :)

Charming Nails: kirjoitti...

Kiitos kuvista, tämä tyttö on koukussa.

Vanity kirjoitti...

Joo mustan rajauksen kanssa varmaan hyvä, paletti varmaan pelottaa monia, ihan turhaan. Pigmenttiäkin saa kosteana hyvin irti ja ovathan nuo kultaiset sävytkin aika erilaisia.. Sininen tuo kuitenkin sellaista raikkauttakin meikkiin, kunhan se on oikean sävyinen. Koitas seeän löytää hyvä diili, niin pääset testaamaan ; ).