tiistai 6. lokakuuta 2009

China Glaze Luna + glitteriostokset

Chinan uusia glitter-lakkoja, Luna, kaksi kerrosta. Hopeanharmaa pohja, jossa hopeashimmeriä ja isompaa, pyöreää glitteriä. Varsin paksu koostumus.
Tässä vielä salamalla.

Ylhäältä oikealle, valkeasta lähtien: Glacier, Luna, Electric Lilac, Blue Hawaiian, Goddess ja Meteor Shower. Kaikissa näyttäisi olevan samaa pyöreää värillistä pimpulaa, Glacierissa ehkä vähän pienempää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hilelakkoja! Mistä tilasit? Olivatko postikulut korkeat? Himoitsen itsekin Meteor Showeria, Novaa ja Atlantista, mutta en tiedä mistä niitä kannattaisi tilata. :)

Vanity kirjoitti...

Moi,
8ty8beautystä, postarit 6:lle lakalle ovat 15$ eli kymmenisen euroa. Tällä hetkellä siellä on ihan nopea toimitustilanne, reilussa viikossa tilauksesta Suomessa ; ).

Beauty Babe kirjoitti...

Jee, ihana nähdä kuvia näistä! :) Itselläni on tilaussuunnitelmissa myös näitä lakkoja joten tosi kiva nähdä lisääkin kuvia ennen ostoa vaikka netistä löytyneet kuvat onkin jo tullut selattua. Tuo Luna on kaunis ja se onkin ostoslistalla, samoin Goddess kiinnostaa. Onko siitä mahdollisesti tulossa lakkakuvaa? :)

Vanity kirjoitti...

Swatchailin noita vähän eilen, laitan varmaan kuvan tästä. Goddess on kultahileinen, pullossa näyttää kullan ja hopean sekoitukselta, paljaalla kynnellä.. noh, kultaglitteriltä. Aika monet näistä on varmaan sellaisia, että tarvitsisivat pohjavärin alle, paitsi Luna ja Meteor Shower : ). Huonoa on se, etteivät itsekseen kiillä mitenkään erityisesti, Luna eroaa tässäkin vähän, eikä tarvitse mitään kiiltolakkaa.

Charming Nails: kirjoitti...

Blue Hawaiian on kyllä ihana! Näyttää tosi namilta.
Cosmiccia olen testaillut ja ei tämä kyllä kiillä oikein ilman päällyslakkaa ja varmasti kamala poistaa ;P

Vanity kirjoitti...

Hawaii on kyllä niiin kesälakka, laitan varastoon odottamaan ; ). Kiiltolakka on välttämätön, mut kai nää ihan kivoja on keinovalossa.