torstai 22. lokakuuta 2009

MAC MES Young Punk

OMG. Kun yritin ottaa tuosta luomiväristä kuvaa, kameran linssiin tallentui joku harmaa aneeminen möykky? Whaa? MES Young Punk on oikeasti ihana, hohtava punertavan violetti hässäkkä.

Salama ei asiaa paljon auttanut.

Tuossa swatchissa alkaa jotain värin hehkua jo aavistelemaan. Ehdottomasti kannattaa levittää kostealla siveltimellä, tuossa siis vasemmalla kuivana ja oikealla kosteana. Ensitestissä kasvoilla levitin tätä pienellä siveltimellä kosteana ripsirajaan, ulkoreunassa vähän häivyttäen ja varjostaen. Se, että saa värin leviämään tasaisesti, tarjoaa vielä haastetta. Piti laittamani vähän Paint Potia alle, mutta tietysti unohdin, kun tulee niitä niin harvoin käyteltyä.

Tässä vielä sama ilman salamaa, kuivana ja kosteana levittäminen erottuu selvemmin.

Sain eilen tuubin uutta Bella 30+ voidetta, Bellavitan versio vähän nuoremmille. Tulossa pian markkinoille, kuvittelisin hinnan olevan siinä reilun kympin luokkaa. Ihan mukavalta tuntui, laitoin meikin alle, eikä ole ainakaan mitenkään rasvaisen oloinen. Tähän aikaan vuodesta iho alkaa kaipaamaan hieman täyteläisempää voidetta, sekaihoisellakin. Tämä saattaisi olla siihen tarkoitukseen ihan sopiva.
Pakkauksessa näköjään mainostetaankin tuotteen sopivuutta meikin alle. Tuote on miedosti hajustettu, muttei häiritsevästi. Tämä on siis päivävoide, mutta mitään varsinaista aurinkosuojaa se ei tarjoa. Tulossa on myös yövoide.

4 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Mielenkiintoinen voide, jotain Bellavitaa olen testannutkin tietämättä siinä olevan ensimmäisenä mineraaliöljyä ja huh huh sitä naamaa yön jälkeen. Sille voiteelle nauretaan vieläkin, etenkin sille missä kaaressa se lensi roskiin.

Tätä voisi vaikka kokeilla kun näyttää ok INCI olevan.

aqua kirjoitti...

Jaa minusta tuo inci taas näyttää aika kauhealta, en halua kokeilla :P
Young punkin hankintaa olen miettinyt jo ties kuinka monta viikkoa, en vaan osaa päättää. Näyttää niin ihanalta mutta mahtaako olla käyttöä..

Vanity kirjoitti...

Kertokaas mullekin mitä vikaa siinä incissä on, ainakin silikonia löytyy, onko jotain potentiaalisia ihon tukkijoita?

Mä vielä haen tasaista lopputulosta noiden SB MESien kanssa, ne on superkauniit, mutta vähän huolestuttaa itsekin, tuleeko noi napattua meikkiin kuinka usein.. täytyy ainakin vähän harjoitella. Toisaalta jos saat jostain n. 20 e:llä, niin saahan sen sitten melkkis samaan hintaan varmaan eteenpäin, jos ei tykkääkkään ; )

aqua kirjoitti...

No mua lähinnä kammostutti se että parabeenejä löytyy joka lähtöön. Ja juu silaria sun muuta.