maanantai 5. lokakuuta 2009

Maybelline Pulse PerfectionSiinä, että kaikki kosmetiikkafirmat ovat kohta saman katon alla, on jotain hyvääkin. Ensin Lancomet sun muut esittelevät jonkun 30-40 e maksavan meikki-innovaation, muutaman kuukauden päästä saman jutun saa L'orealilta/Maybellineltä 10 e:llä. Värisevä maskara? Hmm okei, tämä ajatus ei varsinaisesti saanut minua ryntäämään kosmetiikkatiskille, kun Lancomet ja Lauderit esittelivät omansa. Kun kuulin, että Maybellineltäkin on tullut vastaava härveli, ajattelin, että voisihan sitä kokeilla. Ja Ameriikan ihmemaastahan sitä sai tilattua. Tämä tuli jo varmaan kuukausi sitten, mutten viitsinyt vielä korkata uutta ripsaria. Nyt kun viskasin yhden kuivahtaneen roskiin, etsin tämän kirjekuoren..


Ja ohjettakin löytyy: Muovitarra pois, varressa on "kytkin" jota pidetään pohjassa, kun värinää halutaan, ja sormi pois kytkimeltä, kun ei haluta. Eli harja ripsien juureen ja suristelemaan. Tuo itse harjasosa ei tärise tai pyöri kuten kuvittelin..mutta ei ihan huono tulos. Ihan siistit ja erotellut ripset, mutta onko tämä niitä kiireisten aamujen tuotteita..ömm. Ei välttämättä.

Epätarkka kuva, ja kiva tällainen pesin juuri hiukset-meikit levis-hei-pyyhkäsen-ripsarit-pois-ja-kokeilen-tota-tämän-sotkun-päälle.

3 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Jos tuo tulee Suomeen niin on pakko ostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ostin just viikonloppuna saman tuotteen Tallinnasta, Tosiaan ihan ok perusripsari, mutta en kyllä ostaisi uudelleen.

Vanity kirjoitti...

Jep, sellasiahan nämä on, että pakko saada kokeilla, mutta tuskin ostan jatkossa, ei huono, mutta on hitaampi tavallaan käyttää kuin tavisripsari.