keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Quick&dirty

Swatches, that is. Pikkusormesta ylöspäin: China Glaze Meteor Shower, Electric Lilac, Blue Hawaiian ja Goddess. Kaksi kerrosta kaikissa, mitään erityisen kiiltäviähän nämä eivät ole itsekseen. Tässäkin kiiltolakka päällä, eivätkä silti kiiltäviä.
Etusormesta oikealle: ChG Goddess, Blue Hawaiian, Electric Lilac ja Meteor Shower.

PS. Poistin juuri Blue Hawaiian, ei ollut ollenkaan paha poistaa, hieman enemmän vaati työtä kuin tavallisen lakan poistaminen, mutta ei paljoakaan vaivalloisempi.

4 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Ovatpa nättejä! Tilin tullessa on ehkä pakko tehdä tilaus, glitteriä kun on niin hankala vastustaa.

Beauty Babe kirjoitti...

Kiitos swatcheista!! :) Tuo Blue Hawaiian onkin yllättävän nätti! Tänään lähti 8ty8iin tilaus kuudesta ekasta glitteristä, varmaan toiset kuusi tulee tilattua vielä...

aqua kirjoitti...

Electric lilac on noista mun suosikki, siinä on jotain vähän erikoisempaa. Mun makuun ehkä turhankin glitterisiä kylläkin.. :D

Vanity kirjoitti...

Joo pistin myös toisen satsin tulemaan, pieni ahneus iskee.. monethan näistä sopivat kerrostamiseen varmaan parhaiten. Toisaalta talvi on hyvä kausi kaikenlaiselle glitter-häröilylle ; ). Glacierista sen verran, että siinä on läpikuultava valkoinen pohja, joten tätä on varmaan ihan kiva käyttää ranskalaisen manikyyrin kanssa.