tiistai 27. lokakuuta 2009

Dior 5 Couleurs Iridescent 169 Purple Crystal

Onsesielse. Siel oikeel. Oli pakko napata toi Ferrero Rocherin erikoispakkaus, Ferrerot on mun suosikkeja, tosin viime vuosi jäi väliin hienoisen kyllääntymisen takia.. ja Toblerone jättiläisvalkoinen.. olipakko.

Dior 5 Couleurs Iridescent 169 Purple Crystal. Hain tämän nyt sitten pois, paletti Diorin Holiday lookista. Kuvasta ei ole kauheasti iloa ilman swatcheja, koitan lisäillä vaikka huomenissa. Ongelmahan tässä oli testausvaiheessa se, etteivät nuo sävyt erotu kauheasti toisistaan. Ekaa kertaa mietin, onko oikeasti järkeä maksaa näistä 61 e. Onneksi pääsen huomenna kokeilemaan ihan luonnonvalossa.
Lookissa on myös harmaasävyisempi paletti Smoky Crystal 089, joka tuntuukin olevan varsin suosittu, mutta itse en harmaita käyttele niin kauhean paljon.. ainakaan tuolla hinnalla en sitä osta. Harmaa sinänsä on oikein käyttökelpoinen sävy silmämeikissä.
Lisätty swatchit. Kuten näkyy, värit eivät tässä erotu huimasti. Ensimmäinen kuva salamalla. Kuvasta jäi pois ylävasemman "minttu", joka ei sormiswatchissa näyttänyt sen kummallisemmalta.. kuvissa mennään siis etusormesta eteenpäin paletin "persikkasävystä" (niinpä, mikä persikka) kellonsuuntaan, viimeisenä pikkusormessa paletin keskimmäinen sävy.

2 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Jaahas, tuhma tyttö lankesi :D nameihin ja Dioriin. Nuo suklaapalleroiset on varmaan herkullisia, lienenkö ikinä maistanut...

Vanity kirjoitti...

uh hienoinen morkkis. onneks jyrsin vasta 1,5 palaa tosta toblesta..