torstai 15. lokakuuta 2009

JonKiNlAiSta SwaTcHailua

Toisin kuin voisi luulla, eivät nämä olleet edukseen salamavalossa.. joku laiska ei viitsinyt ottaa kuvia, vaikka aurinko paistoi kauniisti. Jokatapauksessa: etusormesta alaspäin: Preppy Pink, Stellar, Atlantis ja Nova, osittain Russian Navyn päällä. Candie ei nyt mahtunut kuvaan. Suurimman vaikutuksen tekivät Atlantis ja Nova. Tykkään näiden ed. mainittujen monivärisenä sädehtivästä glitteristä. Nämä pinkit glitterit ovat olleet aika laimeita, valitettavasti. Ei siis vieläkään upeaa pinkkiä glitteriä maailmassa. Kuvissa kaikkia kaksi kerrosta. Näiden kuvien pohjalta ei positiivisia ostopäätöksiä tehdä, hah : D.
L R: Preppy Pink, Stellar, Atlantis, Nova (alla osittain OPI Russian Navy)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Osaisitkohan kokeneempana lakkashoppailijana auttaa? Innostuin kynsikuvasi nähtyäni tilaamaan muutaman pullon Chinan glittereitä 8ty8-nettikaupasta. Yleensä nettiputiikista tilatessa saan jonkinlaisen tilausvahvistuksen/kuittauksen melkein heti, mutta tuolta ei parin päivän jälkeen ole kuulunut vielä mitään. Onko sinulla kokemusta kyseisestä kaupasta? Entä kuinka pitkän ajan kuluttua kannattaisi alkaa huhuilemaan tilauksen perään?

Apua kaipaava

Vanity kirjoitti...

Moi,
8ty8 on aika niukka vastailemaan, invoice on nykyään tullut parin vuorokauden sisällä, joskus saattoi mennä yli pari viikkoakin : O. Tuolta ei sen kummemmin postia heru, eli tuon "laskun" laittavat kun postia on lähdössä, suhtkoht samalla siis shipping-ilmoituksen. Sanoisin, että n. viikon päästä kannattaa kysellä perään, luulen kuitenkin, että saat meiliä sieltä piakkoin : )