keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Hair stuff

Siis munhan pitäisi edelleen olla hiustuotteiden ostolakossa. Koko vuosi. Ain't gonna happen. Vasemmalle olevaa Tigin Love Peace & the Planet-sarjan jätettävää (Let it be) olen himoillut kokeiluun jo jonkin aikaa, ja Strawberrynetistä oli niin helppo ostaa paukauttaa. Tämä on Cherry Almond-tuoksuinen, josta ajattelin silloin, että juu kuullostaapa ihanalta.. kirsikka (my favourite) ja manteli mmm. Uh. Haisee juuri niin tympeältä kun voi kuvitella, hahaa. KIRSIKKA JA MANTELI. Mitä mä oikein kuvittelin.

Oikeastaan kirjoitankin tätä liian aikaisin, ajattelin pistää tuon testiin tässä tunnin sisällä, samalla voisin testata oikealla olevan Davinesin shampoon SOLU (with barley extract) ja sepä vasta haiseekin. Kun avasin pakkausmuovin, mietin että MIKÄTÄÄLLÄHAISEE. Pullo haisee ulkopuolelta joltain mummomyskiltä. En tajua miten. Nooh, jos tuoksu liittyy tuohon puhdistavuuteen.

Tarkoitus ei ollut ostaa mitään Ajax-tyyppistä kaiken räjäyttävää syväpuhdistajaa, mutta silleen sopivasti puhdistavaa, tämä ainakin lupaa muotoilutuotteet poistaa ja sitä rataa. Muutenkin nuo Davinesin tuotteet kiinnostaisivat, mutta vaikea valita tuotepaljoudesta. Ja lisää ihmetyksen aiheita. MITENTÄMÄPULLOONNÄINVAJAA. Se muuten on, ja mansikkalan kuvassa kanssa. Kattokaa nyt. Hyvä jos 80% tilavuudesta.

Mitäs nämä nyt sitten maksoivat, olikohan jotain reilut 26 e yhteensä. Muunsin valuutan vielä USA:n dollareiksi ennen maksamaan menemistä, saatoin pikkasen voittaakin euroon nähden. Muutenkin Strawberryssa oli taas kaikkea kivaa, esim. ikisuosikkini Redkenin All Soft shampoo 13 e (Suomessa n. 25 e) ja litran pönikkä 28 e! Muistin myös pitäneeni OMITUISENHAJUISESTA Dermalogican hoitoaineesta (sen täytyy muuten olla mulla jossain hyvässä jemmassa) ja tekisi mieli kokeilla sarjan shampootakin. Samoin Sebastianin uudistuneet tuotteet kiinnostaisivat, vaikken oikein Sebastian-fani ole ollutkaan... Sitten siellä oli paljon Goldwellin tuotteita, Goldwellhan on ihan hyvä sarja..huoh.
Lisäys: INCIt

3 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Kerro sit tuosta Tigistä kun tahtoo ja tahtoo :)

Anonyymi kirjoitti...

Tekisitkö kuvapostauksen omistamistasi hiustuotteista tai erityisesti suosikkituotteistasi? Tigeistä olikin joskus vanhassa blogissasi, mutta eivät taida olla ihan suosikkejasi? :)

Vanity kirjoitti...

CN: ei se kai huono ole, kokeilin eilen, se hajuakaaan tai TUOKSU ei häiritse noin pienessä määrässä. Ei liian ohutta eikä liian raskasta..ihan jees mönjä.

Anonyymi: Kiitos juttuvinkistä, tuon voisikin laittaa toteutukseen ; ).