maanantai 8. helmikuuta 2010

Jill Stuart Blossoming Shine 06

Been a long time coming ja sitä rataa. Piti oikein tonkia konetta, että oonks mä ottanut tästä jo kuvia, swatcheja todnäk en, mutta muuten.. no sieltähän niitä löytyi reilun puolen vuoden takaa. Ja arvatkaa olenko ehtinyt käytellä tätä ahkerasti..
Tämä taitaa olla siis Illuminance Eyes-sarjaa, mulla oli yksi paletti aikaisemmin, Gem Amethyst 04 (Brilliance eyes), mutta se oli liian viileä mulle.

Ja salamavalossa hää loistaa. Onhan nämä ehkä vähän hileisiä eurooppalaiseen makuun, mutta ei tämä ole kai huonoimmasta päästä siinä suhteessa.. hohtoa toki löytyy reippaasti.

Nam. Lupaan käyttää tätä tällä viikolla. Tai viimeistään ensi viikolla. Ostin tämän Gooddealerilta, joka olisi mielenkiintoinen ostospaikka (ehkä hieman sekava selata), mutta postikulut tulevat oletetun/lasketun painon mukaan, jota voi muistaakseni seurata siinä ostoskoria täyttäessä. Postikulut tuppaavat nousemaan siinä aika herkästi, joten mieluummin ostaa sitten putsarit ym. painavat kamat muualta ja vaikka kevyempiä kosmisjuttuja täältä. Toimitusaika taisi olla n. 2 viikkoa. Hinta oli siinä 50$ paikkeilla.
Ichibankao.com on myös kiinnostava itäkosmisostospaikka, aika high profile, kannattaa kuitenkin vertailla noita hintoja eri putiikeissa ja tarkastaa myös Ebayn tarjonta ja hintataso, jos jotain kivaa löytää.

Swatchia. Kyllähän nuo värit erottuvat.

3 kommenttia:

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Ihan kuin koru! Kaunis siis on :)

Vanity kirjoitti...

Mä aina ajattelin, että nuo pakkaukset on elämää suurempia.. mutta sellaisia muovihökötyksiähän ne vaan on. Yhden kun saa, niin glamour pikkasen rapisee.. Laittelinkin tätä just naamaan, toiv. noi glitterit ei rapise pitkin naamaa ; )

Charming Nails: kirjoitti...

Oh, ihana! Kivoja pakkauksia kyllä keksivät. MACiltä kiinnostaa kanssa aina eniten ne ihanat pakkaukset. Kaunis kuin koru tosiaan :) ja hyvinhän tuosta lähtee väriä. Saako tätä lainata :D