perjantai 19. helmikuuta 2010

Hiustuotteitani osa 1

Olen periaatteessa hiustuotteidenostolakossa. Tarvinneeko selittää. Vasemmalta Sebastian Gel, Sebastian Body, Matrix essentials Glossifier hair polish, Sebastian Evokativ muotoiluneste, CHI Shine infusion, Joico K-Pak vaahto.
Redken Iron Silk, Kerastase Vernis Nutri-Sculpt, Phyto Phytodefrisant, Biosilk Silk Therapy, Redken Glass Look ja Bumble&Bumble Brilliantine kiiltovoide.

Oasis Squeeze geeli, Bonacure Repair latvasuoja, Redkenin minit SatinWear ja Outshine, CHIn mini Silk Infusion, Joico K-Pak lämpösuojavaahto ja alla Biosilk Silk mousse.

Oasis Volume Shot, Tigi Smoothing Lusterizer, L'oreal techiart Volume lift, Goldwell LC2 värinhoitovaahto, Cutrin Oyster hoitovaahto, alla vasemmalta Sebastian Hand press flattening fluid ja VO5 Fade Defy jätettävä hoito.

Sebastian Laminates Sheer body, Charles Worthington results mousse, Pantene IceShine muotovaahto, L'anza hair repair protector jätettävä, Redken Velvet Whip, alhaalla vasemmalla Redken Gold Glimmer ja isompi CHI Shine Infusion.

Kerastase Chroma Protect jätettävä, Redken All Soft Soft Ends+, Goldwell Kerasilk jätettävä, Goldwell LC2 hoitosuihke, Tigi Girl toys shine serum, L'anza Magic Bullet hair healer ja Oasis Magic anti-frizz serum.

Tigi Ego Boost (useless), Alterna Caviar rapid repair spray, Paul Mitchell awapuhi-suihke, Tigi Curls rock jätettävä, Avon Banana cocomilk moisturz. jätettävä, Redken Extreme anti-snap.

Nexxus Luxxtress, Fudge 1 shot, Tigi Superstar leave-in-suihke, Tigi Some like it hot seerumi, ja alla John Frieda Frizz-ease silottaja.

Sim System 4 hair repair-minisuihke, Bonacure repair latvasuoja kappale 2, Alterna Caviar polishing serum, John Frieda Brunette Shine shock glosser, alla Sebastian Potion 9 jätettävä.

Huokailen ja puhisen tässä välillä kuin kovemmankin urheilusuorituksen aikana. Ja jatkuu. Tigi Seriously straight suoristaja, Ice Cream passion fruit oil non oil anti-frizz, Tigi Headrush kiiltosuihke, Tigi S-factor Chic shine kiiltolakka ja Joico Straight edge suoristaja.

Puuhh.. ja Redken Color Veil kiiltosuihke, Tigi Superficial silottava suihke, Redken Chemistry Antifrizz shot, osa hoitoduoa, Sim System 4 therapeutic tonic ja Goldwellin jokuhemmetinkiiltosuihke.

Olen vähän huono arvioimaan hiustuotteita superanalyyttisesti, tuotteiden toimivuus omassa päässä voi vaihdella olosuhteista, vuodenajoista jne, mutta laittelen myöhemmin jotain merkintöjä plussaa, kyssäriä ja sellaista, mistä olen pitänyt, mistä en osaa sanoa jne. nyt ei jaksa.

12 kommenttia:

Plaz^ kirjoitti...

Haha,toivottavasti nuo ei lopu kesken ;)

Vanity kirjoitti...

Eikös se ole se hamsterin pahin pelko..

Plaz^ kirjoitti...

Nii se taitaa kyllä olla.

Charming Nails: kirjoitti...

Huh huh ja mä luulin että mulla on paljon tukkajuttuja...

Vanity kirjoitti...

joo-o product junkie eivoimit. Nyt vaan ahkerasti käyttelemään..öh.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Yleensä kommentoin tosi harvoin minnekään, mutta nyt oli pakko.
Heitäthän menemään ainakin nuo Lc2 tuotteet ja sinisissä pulloissa olevat Bonacure tuotteet, niitä ei ole valmistettu enää ikuisuuksiin... Bonacuren ulkoasukin on tainnut ehtiä uusiutua kahteenkin kertaan tuon sini-violetin ulkoasun jälkeen ja mikään ei ole ikuista. Ainakaan omiin hiuksiini en enää noin vanhoja tuotteita käyttäisi.

Ja sulla kun kuitenkin näyttää olevan noita muitakin tukkatuotteita ihan kiitettävä määrä niin tuskin jäät juuri niitä vanhentuneita kaipaamaan.
Ja ainahan voi sitten hyvälä omallatunnolla hankkia uusia kun on hankkiutunut entisitä eroon ;)

-Vappu-

aqua kirjoitti...

Hih tuntu siltä ettei ne ikinä lopu kun katteli noita kuvia ja luki tekstit ja aina vaan oli lisää skrollattavaa :D

Vanity kirjoitti...

No joo -Vappu-, onhan noilla joillain jo ikää.. sitten kun tuntuu, että rakenne/tuoksu muuttuu on aika heittää tuote veke. Mun on kyllä kieltämättä vaikea heittää tavaraa menemään.

aqua joo, hengästyttää vähän itseäkin : I

Miina kirjoitti...

No onhan noita, mutta häpeäkseni on myönnettävä, että mulla on vielä enemmän...:/ Siis jos tulossa ei ole osaa 2, oma lukuni kun lähentelee sataa. Lakossa olen periaatteessa minäkin, silti tekisi mieli kokeilla mm. Redkenin All Soft sampoota ja hoitoainetta ja Osiksen Dust it -"tuuheutuspuuteria". Sulla näytti olevan ainakin noita All Softeja, voitko suositella niitä? Oma tukkani on ohut ja käsitelty (vaalennettu) ja käytän päivittäin joko hiustenkuivaajaa tai muotoilurautaa.

Vanity kirjoitti...

Tässähän ei ollut pesutuotteita vielä ollenkaan.. All Soft voisi olla ihan kokeilunarvoinen, pullosta lunttasin, että täyteläinen shampoo puhdistaa hellästi kuivan, hauraan ja karhean hiuksen. Sarjan naamiokin voisi olla hyvä. Toisaalta Extreme-sarjakin voisi olla hauraalle hiukselle hyvä. Kannattaa vähentää lämpökäsittelyjä jos mahdollista. Itselläni on paksu ja karhea hius, oli ennen kuiva, mutta on noiden tuotteiden käytöllä muuttunut helpommin käsiteltäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kakkososaa odotellessa! :D Tuossahan oli lähinnä muotoilutuotteita ja jätettäviä hoitoaineita, joten odotettavissa on varmaankin vielä shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot? ;) Varmasti omista kätköistäkin löytyy lähes yhtä paljon tukkatuotteita joten en mitenkään kauhistele määrää, mutta välillä ahdistus iskee, joten olisi kiva nähdä myös säilytysratkaisusi hiuspurnukoille.

Vanity kirjoitti...

Joo, tällaisia järkyttäviä pakkaspäiviä voi käyttää johonkin yhtä hyödylliseen kuin hiusputeleiden kuvaamiseen.. sittenhän se olisi toisaalta ohi ja voisin aina ruudulta katsastaa valikoiman ; )ahdistus on juu läsnä, aikaisemmin haaveilin lipastosta jossa olisi sen verran korkeat laatikot, että puteleita mahtuisi sinne pystyyn, nyt olen käyttänyt punottuja koreja ja ne seisovat ihan kirja/levyhyllyssä..