torstai 4. helmikuuta 2010

So fresh and Clean!

I looove Clean. D'lish Cleanin tuoksut ovat mielestäni joko hit or miss, ne joista tykkään, tykkään todella paljon ja ne joista en.. YÄK. Suosittelenkin joko käyntiä Kickissä tai näytteiden tilaamista; itse tilasin aikoinaan setin sampleja, kun sarja ei ollut vielä Suomessa myynnissä. Esim. The Perfumed Court on aika hyvä haisu-sample-putiikki.
Olen tilannut tuolta kerran kasan sampleja (en tosin Cleaneja), ja ne tulivat kolmessa eri osassa eri aikaan. Tuossa on kai ideana, että ne tulevat eri henkilöiden kokoelmista eri puolilta Jenkkilää.. no anyway.

Suosikki-Cleanini ovat Shower Fresh, Fresh Laundry ja perus Clean EdT. Melkein tähän joukkoon yltää Warm Cotton, Lather menettelee. Tuossa kuvassa on myös hiustuoksu, jonka aikoinaan tilasin Saksasta, hintaa postikuluineen tuli n. 50 e... Tsiiz. Oli pakko saada.

Tuoksut, joista en pitänyt: Clean EdP, Ultimate, Baby Girl, Provencen kanssa oli vähän niin ja näin, mutta ei sittenkään natsannut. Simply Soapistakaan en tykännyt. Muita tuoksuja on mm. Clean Winter ja Summer sekä Wellness-sarjan Harmony ja Purity.

Olen ostellut näitä Ebaysta ja Strawberrynetistä, parissa pullossa on itseasiassa vikaa tuossa pumpussa..huomasin juuri että Clean Edt:ni on ihan tyhjä, arrgh, suurimmaksi osaksi kyllä käytetty, mutta se taitaa myös vähän vuotaa.. Muutaman olen ostanut noista testerimuodossa. Hinnathan ovat noille 60 ml pulloille Euroopassa ihan järkyttävät, lähes 90 e (Clean EdT ja Baby girl ovat kai halvempia), mutta pienempiä pulloja on nykyään saatavilla ja hinnat taitavat lähteä 30-40 e: stä.

Näistä tulee vaan niin hyvä fiilis, pidän toki ja käytän muitakin hajuvesiä, mutta nämä ovat niin ihanan simppeleitä ja sopivat joka tilanteeseen. Ainakin omasta mielestäni kevyt ja raikas tuoksu on loppupelissä kaikkein paras. Kestävyys iholla ei ole sarjan parasta antia, mutta kannattaa kokeilla kerrostamista. Näitä on saatavilla myös voiteina, saippuoina ja suihkugeeleinä.

Ei kommentteja: