torstai 22. huhtikuuta 2010

Dulce Cosmetics/Miaoou Collection

Uusi Diori??!!! Ei, vaan Dulce Cosmeticsin.. ihana.. tyylikäs.. um. paletti. Sivut ovat aika herkut, ja vaikka tuollainen feikkaaminen on ärsyttävää, jokin näissä kiehtoi. Tämä on nyt sitten ilmeisesti Diamond Elegant Eyeshadow nro 3, rasiassa itsessään ei lue kuin miaoou make-up style ja 03 + INCI. Tuosta pohjasta pitikin ottaa kuva, mutta itseasiassa INCIt löytyvät myös tuolta DC:n nettisivuilta.
Tässä luonnonvalossa.

Swatchia salamalla. No joo, eli lähteehän tuosta vähän väriäkin irti. Ostin myös pari muuta tuotetta, mutta niistä lisää myöhemmin, kun jaksaa kuvata. Putiikistahan löytyy siis myös "feikkiMACit" ja "feikkiChanelit"...
Postareita tuli kolmelle tuotteelle 9$, olikohan nuo Kanadan dollareita, öö enpäs ole varma. Olisin ollut kiinnostunut tuosta Baked Blusher setistä, jossa ihania baked poskareita, mutta sen postarit olisivat olleet turhan korkeat. Huomasin juuri, että etusivun BBsetin linkki viekin toisenlaisen paletin luo, eli ilmeisesti tuota BBsettiä ei sitten enää olekaan! Toisaalta tuolla näytti olevan jumalainen baked eyeshadow collection-paletti, jossa n. 30 baked-sävyä! Ja 16$.. tosin tuolle tulee varmaan melkein sama postikuluja, sen voi tsekata ennen kuin sitoutuu tilaamaan mitään.
Hieman ristiriitaiset fiilikset tästä jutusta, esim. katuosoite puuttui lähetyksestä kokonaan, vaikka se tilausvahvistuksessa oli aivan oikein! Eli oli nimi, kolme ruksia xxx ja kaupunki + postinumero ja maa.. onneksi edes postinumero. Täytyy laittaa palautetta. Tilauksen toimitukseen meni yli 3 viikkoa. Hmmh. Ja silti houkuttaisi tilata.

4 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

hei onko näihin linkit jossain? mä en ainakaan löytäny, mutta en ehkä osaa kattoa oikeesta paikasta...

Vanity kirjoitti...

En saanut lisättyä tuohon tekstiin linkkiä, mistä johtuneekaan, laitan tähän (tosin ne täytyy kopsata tästä):
http://www.dulcecosmetics.com/index.php?p=home

http://www.dulcecosmetics.com/index.php?p=product&id=59&parent=15

Charming Nails: kirjoitti...

Mielenkiintoista...postaathan äkkiä niistä muistakin ostoksista!
Minkä kokoinen tuo on normi viisikkoon verrattuna?

Vanity kirjoitti...

no siis grammamääräisesti tässä on 9,4 g, kun Diorissa näyttää olevan 6 g, mutta eihän näistä nyt voi edes samana päivänä puhua. Nuo värilaatat ovat jopa hieman suurempia kuin Diorin, mutta kyllä tämän paletin hankinnan voi jättää hyvällä omallatunnolla väliin ; ).