perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pikkuostokset

Tuli piipahdettua Escentual.com-nettikaupassa ja hankin vihdoin Diorin DiorBlush 919 Paradise Glown, a.k.a. Rose Tahiti. Tai ainakin luulin, että tämä on se mitä olen harkinnut jo aikoja.. Salamalla se näyttää juuri mukavan vaalealta ; ) Täytyy viikonloppuna testailla enemmän. Tuossa on siis mattapuoli ja hohdepuoli.
Hiushärpäkkeet ovat siellä myös aika edullisia, tai ainakin Tigit. Lähti sitten mukaan tuo Diamond Dreams-shampoo, voi mitä kaikkea siinä onkaan, timantteja, skumppaa ja ties mitä! Kiiltotuotteet houkuttelevat aina, enkä niitä koskaan käytä. Pistän tuon Rockaholic Shine Plasterin kyllä heti testiin.

Escentualissa hyvää on se, että putiikki on Englannissa, ei tarvitse tullimaksuja pelätä. Postimaksut ovat kiinteät 4,95£, jee. Huonoa ehkä se, että tuotteet tulivat kirjekuoressa, tosin hyvin pehmustettuna. Kuori tuoksui jo niin voimakkaasti päältä kun hain sen postista, että pelkäsin jonkin hajonneen tai vuotaneen, mutta näin ei onneksi ollut.

Niin, ja tuolla on ihan mukavasti tarjolla Diorin paletteja, ketä sattuu kiinnostamaan, uudet Mysticit ja Pinkit, Amber Treasure (vain 26£), Twilight.. 37,50£ on normaalihinta noille viisikoille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei milloin on luvassa hiustuotepostauksen kakkososa? :)

Vanity kirjoitti...

Heh, pian, heti ko täti jaksaa. Vois koittaa lähipäivinä saada aikaseks ; ) Onneksi vain muutama kuva ottamatta.

Charming Nails: kirjoitti...

Mitäs hiustuotteita täällä on osteltu kun entisetkin on käyttämättä??

Vanity kirjoitti...

Tälle on olemassa hyvä selitys : D. Piti keksiä jotain tilauksentäytettä, niin ei tartte maksaa yhdestä poskipunasta niin paljon.. oli muuten yks ihanampia Tigin shampoita toi mitä olen kokeillut, ainakin näin kertakokeilun perusteella, nam!

Charming Nails: kirjoitti...

Äläpä kehu liikaa tai joudun menemään tuohon nettikauppaan :D mitä luultavammin niin teen heti kun olen kirjoittanut tämän :)

Vanity kirjoitti...

Ja nymmää haluaisin se Beachin-sprayn siitä Love peace-sarjasta ja sitten vaikka jotain siitä Your Highness-sarjasta.. hemmettiin ostolakot.