sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Hiustuotteeni osa 2

Blogger I hate you. Olin kirjoitellut tätä juttua, ja mieleen tuli, että hei, eihän tässä ollut vielä kaikki.. ja sitten löysinkin lisää kuvia, mutten saa niitä siirrettyä esim. tuonne loppuun, koska. noennytvaansaa. prkl. Vo5 hoito, Inebrya Ice Cream Dry-t banaaninaamio, KMS Daily Fixx, Response (heiii kuka muistaa) creme balsam enjaksa etsiä tätä enää tuolta, mutta tykkäsin nimenomaan tuosta tuoksusta.. alarivissä MOP C-System shampoo ja Color Gloss värihoitonaamio.
Tigi Dumb Blonde rekku, joku color glaze (katson tuon myöhemmin, nyt palo käämit), Kerastase Bain Satin-shampoo, Shiseido Ma Cherie-hoito ja Sebastian Laminates-suoristava suihke, enpäs osaa sanoa toimiiko, mun tukassa tollaset ei yleensä toimi.

Cutrin Aromagic-sarjan naamio, ostin lähinnä toivomani tuoksun takia, ei ihmeellinen, Herbal Essences-hoito, KMS Silker shampoo, en tykkää, Fructis-naamiopurkki, Bonacure värihoito (näitä näköjään riittää) Color Gloss värihoito ja Redkenin AS tehohoito.
Viedäänpä tämä katastrofi nyt loppuun kun aloitettiinkin. Tässä siis enemmän pesupuolta ja sellaista.. Tigin Brunette Goddess hoitoaine, ihana tuoksu, kaunis tuubi, muuten en voi suositella, ei tunnu erityisen hoitavalta. Tigi Color Savvy shampoo, Redken Real Control shampoo, tästä RC-sarjasta en myöskään pidä (pesuteho?), lisäksi ainakin näissä pesutuotteissa on todella voimakas tuoksu. Tigin S-factor Serious Conditioner, Rene Furtererin Fioravanti-huuhtelu, Dermalogican Silk Finish Conditioner, hirveä tärpättihaju, mutta ihana tuote. Redken All Soft hair transformer-suihke, loppumassa, alarivissä Redken AS hoito, Lush American cream-hoitis, ihan ok kai, Cutrinin syväpuhdistava shampoo, tämäkin loppumassa.

CHI-sarjan Infra shampoo ja hoito, mulla oli joskus tuo CHI-suoristus, mutten silti pidä näistä erityisesti, varmaan aika hellävaraiset tuotteet. Redken SD-hoito, Redken syväpuhdistava, Joico syväputsari. Lush Rehab-shampoo ja Alternan Caviar sea silk-hoito, ihan mukava.

Goldwellin Kerasilk hoito, värisarjan sävyttävät muotovaahdot, iso pönikkä Redkenin All Soft-shampoota, samanlainen mulla löytyy myös SD:stä. Tigi Superstar-shampoo, Nexxus Therappe-shampoo, ja Goldwellin Color Glow-sarjan sävyttävät pikkuiset hoitotuubit alla.
Matrix Biolage Earth tones sävyttävä hoito, ihana tuote, ällö tuoksu. Bonacure kollageenihoito, Redkeni All Soft jätettävä (tämä oli iloinen yllätys, en muistanut että mulla on tätä jemmassa!), pienet naamiotuubit Redken CE ja AS, ja Biosilkin minihoidot, jotka lentävät roskiin.
Bonacuren Entsyymiuutehoito.. ehh. toinen osa siihen kollageenijuttuun. Ostin nämä joskus vuonna 1 ja 2 kun olin epätoivoinen hiusteni kuivuuden kanssa. Ne ongelmat on ohi. Mutta onhan tässä vähän testailtu tuotteita ; ). Goldwell värihoito, Wella SP joku Perfect hair-vaahtohärpäke.
WWW supernaamio hahaa, ja Korresin pikkushampoo.

Bonacure vaahtoshampoo, Kerastase-naamio, Goldwell ikuisuuden vanha naamiotuubi ja jeee Doven suihkutettava jätettävä.

Vo5 syväputsari, tuo lensi jo taivaisiin tuo Aromagic, ei edes auennut.. lisää näitä värihoitoja, Redken mininaamio SD, taas Goldwellin värisarjaa, shampoo ja Keunen minihoito.

Matrix Biolage sävyttävä hoito, toinen osa Redkenin Chemistry System hoitokäsittelystä, Wellan Back to Basics Marine hoito, jota käytän yleensä kourallisen ennen pesua, sellaisena hoitona.. ja lopuksi Nexxus Keraphix-hoito, saattaa olla jo huonossa hapessa. Kuivashampoota mulla on sellanen vanha Sebastianin Dry clean-suihke, ihan ok kai, aika harvoin tulee käytettyä.

1 kommentti:

Charming Nails: kirjoitti...

Miten selität tämän kokoelman? Niitä on aika monta :D