torstai 15. huhtikuuta 2010

Everybody loves iHerb

Yes, me too. Tässä toisen tilauskerran satoa; Queen Helene klassikko Mint Julep mask, Heaven Mountain Goji-marjoja, Reviva Labs Brown Spot Night Cream, Desert Essence Organics Coconut Lip tint (tässä on muuten jotain hopeakimalletta, en oikeen tykkää), Reviva Labs E Vitamin stick (käy myös silmänympäryksille) ja MyChelle samplesetti.


Tässä tuon samplesetin sisältö. Auts, jotain on kuitenkin tainnut vuotaa noista pakkaukseen.. Toinen yläosan suihkeista on ainakin tyhjentynyt osittain. Yläreunassa oikealla on ihan tarkoituksella avattu samplerasia.
Kannattaa tutustua putiikkiin, ainoa huono puolihan on se valtava valikoima, joka tuntuu joskus vaikealta selata.. Postikulut ovat vain 4$, paketin painorajoitus 1,3 kg, mutta ostoskorin painonkarttumista on helppo seurata. Alunperin kiinnostuin tästä, koska kuulin mm. edullisista biotiinivalmisteista. Kannattaa vaan muistaa ns. tullirajat ja se, että valikoimissa on myös Suomessa reseptilääkkeiksi luokiteltavia valmisteita, jotka voivat jäädä tulliin.

3 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Pitääkö mun kiinnostua näistä oikeesti? Mitä suosittelisit ehdottomasti kokeilamaan mun iholle jos tilaan vaan pari juttua?

Badbomben kirjoitti...

Kiehtovan näköinen ensemble:) Tuo mint julep on kyllä himottava.

Vanity kirjoitti...

ceeän; en mää vaan tiiä pitäskö. Ei muuta kuin vaan käyttökokemuksia tutkimaan.
Babo, joo halapakin oli se naamio. Olis tavoitteena myös oikeasti käytellä noi samplet eikä vaan kerätä nurkkiin. öh.