sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Physicians Formula Shimmer Strips

PF on Jenkeissä kai ihan arvostettu markettimerkki. Rouge Deluxessa törmäsin tähän Shimmer Strips-juttuun. Näitä on neljää eri sävymaailmaa silmänvärin mukaan; green, blue, hazel ja brown. Jotenkin tällanen suomalainen tavis ihmettelee, että mitäs eroa hazelilla ja brownilla on, ehkä brown tässä tapauksessa on sitten ruskean ruskea/tosi tumma. Hazel voi sitten varmaan olla esim. vihreän rusehtavakin.

eeenivei. Lisäksi sarjassa on Smoky, Bronze ja Pop-kokoelmat. Tämä paletti on Smoky ja Hazel-sävyisille.. mullahan on vaalehkon vihreät silmät, joskus harmaan sinertävyyttäkin havaittavissa. Valitsin kuitenkin tämän, koska paletin sävyt kiinnostivat enemmän.
Vähän swatchia alkupäästä, keskeltä ja tummemmasta loppupäästä.
Takana vielä ohjeet miten voi käytellä.. Aika hentoa sävyä näistä tulee, ymmärrettävästi, kun ovat hohdesävyjä. Ebayssa näitä jonkin verran on tarjolla, tosin kaikki myyjät eivät toimita Suomeen. Ihmettelin vaan esim. Vihreiden silmien Pop-palettia, joka kiinnostaisi kyllä, mutta aika paljon vihreää ja tiikkiä siinä.. olen aika huono käyttämään vihreitä, mieluummin käytän vastavärejä. Nuo POP-paletit ovat aika nameja..
Piti laittamani tähän linkki RougeDeluxe-blogiin tuohon Green eyes POP-palettiin, no käykääpä katsomassa, "#%#¤%#¤&:n blogger ei anna mun liittää tähän linkkiä. #¤%# hiiriraivo iskee.

Ei kommentteja: