torstai 27. toukokuuta 2010

FOTD 25.5.2010

Noniin, nyt tajusinkin miksi kuva näyttää niin valjulta, olen ottanut nuo yleensä salamalla..
Tiistaina naamassa Vichyn Nutrilogie 1-kosteusvoide, koska iho tuntuu saaneen aurinkoshokin ja tuntuu rusinakuivalta, mikä on tosi harvinaista.. sy-voiteena vaaanha ROCin Retinol ACE, jossa ei varmaan ole enää mitään tehoaineita jäljellä, mutta muuten ihan mukava voide.

Kokeilin myös Smashboxin Photo Finish light-pohjustajaa, kevyempää versiota alkuperäisestä. Perus-PF:stähän joillekin aiheutui ihon tukkeentumista, enpä viitsisi riskeerata. Tästä mulla ei ole (vielä?) sen kummempaa sanottavaa, ei ainakaan ole iho-ongelmia ehtinyt aiheuttaa. Primerilta toivoin ihon tasoitusta, mutta nyt oli niin BFD, etten primerin toimimista tai toimimattomuutta niin tarkastellut.

Meikkivoiteena vaaanha mutta toimiva H Rubinstein Double Agent N01, joka varmaan loppuu kohta, argh. Jostain olin myös kaivanut vanhan Bonne Bell-irtopuuterin, joka varmaan kohta pääsisi rippikouluun, mutta kai tuo sitten toimii ihan siedettävästi. Se ei tässä kuvassa olekaan. Jostain syystä (AURINKO VIHOLLISEMME) iho oli ärsyttävän kirjava, vaikkei mitään muita ongelmia, eli näppylöitä tms. ollutkaan, joten lääpin päälle vielä MACin MSF Natural lightia, josta olen joskus miettinyt, että mitä ihmettä tälläkin tehdään.. no nyt sille on käyttöä.

Ripsissä mukava sinihylsyinen L'orealin tupla DE Renewal Serum. Ainoa huono näissä valkopohjustajissa, että täytyy olla tosi huolellinen ripsarikerrosta laittaessa, ettei jää valkoisia kohtia mihinkään. Ripsivärituloksesta saattaa myös olla vaikea saada hyvin mustaa tai edes kunnolla mustaa, kun on valkoinen pohjustaja. Voisin kyllä ostaa tätä uudelleen. Voluumia tulee kivasti ei klimppaa eikä kökköönny.
Kulmissa ärsyttävä Smashboxin luottokorttikokoinen Brow tech quad. Käyttelen tuota nyt jonkin aikaa ja heitän mäkeen. Ihan lelu tuommonen jossa on pikkuruiset värinapit.

Poskilla MACin Angel, peitevoiteina silmien alla Biothermin Forget it, Blascon meikkivoide ja voivoi, jos sekään ei riitä, niin loppusipaisuksi puikosta Paula Dorfin Magic Stickiä. Luomivärinä NARSin Caravaggio, rajauksena kimaltava musta Lancome Ellipse 03 Comete Perlee + MACin 212. Huulilla Lancome Sweet Balm 05. Ja häivytystä niin maan perusteellisesti.

NARS e/s duo Caravaggio.

Punaista sävyä harvemmin uskallan käyttää, nyt vähän sekoittelin sinne violetin sekaan luomella.. tuo violettikin on yllättävän punertava luomella.

Ja ilman salamaa.

4 kommenttia:

badbomben kirjoitti...

Kiesus että tuo Narsin duo on IHANA!

Vanity kirjoitti...

Kyllä tuo vihreille silmille on ihan mukava tapaus ; )

Charming Nails: kirjoitti...

Haluan sen itselleni.

Vanity kirjoitti...

Hehee, ärsyttävän kalliita vaan nuo duot! En edes muista koska olen tämän ostanut..