perjantai 28. toukokuuta 2010

Small Models Own haul

Oo happy day. Kun vihdoinkin päätin suunnistaa Seppälään hakemaan ainakin sen Models Ownin persikkalakan ja ehkä sen keltaisen, noo sitten tykästyin tuohon vihreään myös. Yllätyksekseni tänään oli kolme kahden hinnalla-päivä, joten sain käytännössä tuon yhden MO:n kaupan päälle! Mii very häppi, koska pikkasen kuitenkin nyppäsee tuo 4,95 e hinta, kun sillä saa, tai tätä nykyä pitää sanoa sai, OPIn lakkoja samalla hinnalla, jotka nyt ovat sentään vähän korkeampaa profiilia. Nuo muut tilpehöörit olivat 1,95 kpl, joten sain vielä extra-tarra-arkin lisäksi. Cool. Tuo Miss Selene nro 10 on luonnonvalossa ja pullossa ainakin vaalea neonvihreä, ei tuollainen myrkky.

Models Own Lemon Meringue, Fuzzy Peach ja Jade Stone. Vielä ehdit hakemaan omasi! Itsekin kun vasta kassalla kuulin tuosta alesta, iski tietysti kuolemansynti näppinsä peliin.. ottaisinko mä sit kuitenkin viel jotain.. tai meen uudestaan.. mmmh. MOwn-lakoista mulla ei ole kokemusta, niin en heti ala hamstraamaan, ja eiköhän ne mun haluamat ja tarvitsemat sävyt ole tässä...

Ai niin ja sitten siellä oli Golden Rose minihologrammilakkoja, oisko ollut 2,95 (eikai sentään 3,95?). Noita kun mulla jo on, siis holoja, ei GeeÄrrää, niin lähinnä kiinnosti sellainen vaaleanvihreä holo, mutta tuntui, että niitä pulloja oli jo testattu, jotenkin juuri ne ainoat kaksi kappaletta näyttivät vähän vajailta tjtn, joten sinne jäivät. Sävyjä oli vaalea harmaa (tai siis perusholo on varmaankin juuri tuollainen harmahtavan oloinen), mustahko, kullanruskea, pari punertavaa sävyä ja lilahtava.

6 kommenttia:

badbomben kirjoitti...

Mukavaa shoppailua:) Olen monta kertaa hiplannut modelsowneja mutta kuten sanot, niin hinta kirpasee hiukan, just kun vertaa joihinkin luksussetteihin mitä hyvässä lykyssä saa joskus suht edukkaasti. Mutta kolme kahen hinnalla on kelpo kaappaus:)

Vanity kirjoitti...

Joo pitäähän näitä kokeilla.. meinasin tolla Peachilla aloittaa, mutta nyt ei ehkä sittenkään tee mieli.. aika neonoranssihan tuo on. Silleen kuitenkin ok, jos Modarin omillakin sivuilla lakat maksaa 5£, niin eihän 5 e siinä mielessä paha ole.

Anonyymi kirjoitti...

Sen sanon että miss selene lakat on yhtä kärsimystä. Omistan kyseisen värin ja en kyllä käytä. Jättää karmivia aukkoja.. Mutta koristelulakaksi ihan ok.. :)

Vanity kirjoitti...

omg.. no onneksi ei aiheudu suurta taloudellista kärsimystä : ). en ajatellutkaan noita enempiä hankkia, oli vaan niin kiva tuo vihreä.

Charming Nails: kirjoitti...

Mä kyyläsin joskus noita hololakkoja mutta ei ollut yhtään vihreää niin en sit ostanut yhtään. Kuitenkin nuo pulit jäis käyttämättä.
Mutta ehkä modelsowneja voi harkita jos ne on hyviä. Kerro sit.

Vanity kirjoitti...

ai ei ollu vihreetä.. mun täytyy kattoo jos tääl ois niitä, kauheen pieniä pulloja vaan. Jos ois hyvä ja erikoinen puli, ni ehkä tulis käytettyy..