maanantai 24. toukokuuta 2010

People Style Watch May 2010

People Style Watch voisi olla melkein uusi suosikkilehteni, vähintään top3:ssa.
Harmi, että se on hieman hankalasti saatavilla. Helsinkiläiset voivat noutaa omansa Stokkalta tai Akateemisesta, tuolta lehtiosastolta voi toki tiedustella, josko sitä olisi jossain myyntipisteessä omalla kotiseudulla. Lehden tilaamisen suoraan Jenkeistä on aika arvokasta, toista sataa euroa, irtonumerohinta Suomessa tällä hetkellä 6,20 e.

Tässä numerossa olikin paljon kauneusjuttuja, mii laiks ofkoos. Sivuja lehdessä oli yli 16o ja muotokin on mukavampi kuin esim. iso ja kömpelö InStyle.

Budjettikauneutta..

Hiusjuttuja, miten voisikaan olla hiusartikkelia ilman Jenniferiä.
Ihojuttuja.. aina tekee mieli iskeä eBayn kimppuun, kun näitä lukee. Huoh.

Paljon tietty vaateasiaa, bikinien valintaa, asusteita, tyylipoliisia, osta sitä ja osta tätä ym. Tuntuu, että tätä voi selailla pitkän aikaa, mikä on lehdessä tietysti hyvä ominaisuus.

2 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Vaikuttaapa mukavalta luettavalta! Käyn seuraavalla ruokakauppareissulla (lähikauppamme on Stokkan Herkku :D) nappaamassa itselleni oman.

Vanity kirjoitti...

Mmm.. Stokkan Herkku on varmasti maailman paras lähikauppa : D Juu oikein kivaa kesälukemista ja muutenkin, paljon ovat yhteen lehteen saaneet tupattua. Taidan kalastaa vielä Ebaysta muutamat back issuet..