torstai 6. toukokuuta 2010

Kynsijuttuja

Kynsikuvat ovatkin jääneet viimeaikoina vähiin, syynä a) motivaation puute b) laiskuus c) epäonnistuneet kuvat/vaikeasti kuvattavat lakat. Tässä muistaakseni 5 päivää elänyt ja viidentenä päivänä kuvattu, enpäs muista laitoinko edes päälilakkaa, loistavasti kestänyt OPIn Just Groovy, kaksi kerrosta.
Tiesitkö, että kun jenkki eBayhin laittaa hakusanan "nail art", hakutuloksia ilmestyy yli 49 000 kpl?
Näitä paljetteja voipi siis ripotella vaikka lakan päälle, laitoin ihan sipaisun perusaluslakkaa, sitten esim. pinsettien avulla tai ihan sormella painamalla kynnelle, voi vaikka sillä pinsetin päällä painaa kiinni tai vähän vaikka siirtääkin vielä. Antaa hetken kuivua ja sitten päälilakka/kiiltolakka päälle. Ja kestää.

Nooo nämä esimerkit nyt eivät mitään mestariteoksia ole, mutta.. esimerkkejä. Halusin kokeilla ennen lakkauksen vaihtoa yhdellä ranskispäällä.. noojoo. Ei ihan sitä mitä kuvittelin, mutta esim. tummilla ranskiskärjillä? Tai koristelee koko kynnen paljeteilla.. Poisto ei ollut erityisen hankalaa ainakaan noissa ylläolevissa tapauksissa.

Kokeilin myös jos vaikka dippaisi kynnen pään glitteripurkkiin, jossa siis tuo aluslakka valmiina, ei tullut hyvä, kannattaa laittaa yksi kerrallaan.

Nämä ovat muuten nimeltään "3d nail art glitter powder".

2 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Nuo glitterit on kyllä nameja. Meinaatko ehtiä käyttää kaikki hihih ;P vitsi vitsi, kun kerralla saa paljon halvalla niin ne kannattaa ostaa!!!

Vanity kirjoitti...

kylhän sää jo tähän mennessä tiiät, ettei kosmetiikan tarkoitus ole sen käyttäminen tai ehtiminen käyttää loppuun.. jos alan näprää paljettikynsiä jokapäivä..