maanantai 10. toukokuuta 2010

Pienet foonanoinnit

Olin nudelakkatuulella, ja otin käyttöön pikkuputelini ihanaa nudepinkkiä OPI Suzy & The Lifeguard. Tämä on kyllä lahjakas sävy, toimii sekä yhdellä että kahdella kerroksella, melkein tykkään yhden kerroksen jäljestä enemmän. Toisaalta se tarjosi oivan alustan leimailuille, joten kaivoin esiin jo jonkin aikaa käyttöön ottoa odottaneet "faux-nad"levyt eli feikki-Konadit. Ja voi pyhä yksinkertaisuus, en ollut itsekään tajunnut ottaa niistä muoveja vaan ihmetellyt, että eihännääTOIMIIII!!!! Muovia ei voi oikeastaan edes huomata, ei muutakuin pinsetit esiin ja siitä se lähtee. Ja toimii vähän paremmin. (Guuklasin "Konad poista muovi" hahaa. Konadeissa ei muistaakseni mitään muovia ollut, mutta ajattelin tuon johdattavan oikeille jäljille.)
Tässä on Nakomi Stamping art-nimisiltä pleiteiltä vähän pedon tassuja, huulia, lumihiutaleen tapaista ja kukkaa. En tosin nyt löytänyt ainakaan tuolla Nakomi-nimellä eBaysta mitään, mutta kannattaa kahlata hakusanoilla "image plate" tai "stamping nail art" tms. Tästä on jo aikaa kun ostin nämä, mutta tosiaan, muitakin merkkejä kuin Konad on olemassa. Leimauslakkana Konadin musta.

8 kommenttia:

susies1955 kirjoitti...

Very nice. :)
I'm following,
Susie

Vanity kirjoitti...

Thank you, and welcome! : )

Charming Nails: kirjoitti...

Nuo tassukuviot pitää saada! Tosi söpöt :)

Vanity kirjoitti...

Joo eiks sellasia koirantassujakin ole olemassa? Tai kissantassuja sulle ; )

Stopdidine kirjoitti...

Very cut :)
Stopdidine
http://nailartbeauty.over-blog.com

Vanity kirjoitti...

Thank you, peaople always seem to get excited over Konad/stamping nail art ; )

Ruu kirjoitti...

tassut on ihanat :)

Vanity kirjoitti...

Kiitos, sutaisin tuossa sitten toiseen käteen ihan toisenlaiset kuviot ja päätin, että ei jessus nyt kaikki pois enhän mä kehtaa mennä töihin näissä.. noh katsotaan nyt viitsinkö sittenkään alkaa lakanvaihtoon.. prob not..