sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Revlon PhotoReady makeup

Laitetaas pari sanaa tästä Revlonin uudesta meikkivoiteesta. Jonkin aikaa seurasin jenkkikeskusteluja noista sävyistä ja tulihan se Ivory-sävykin sitten markkinoille, se on ColorStaysta ollut mulle se sopiva, Buff jo aivan liian tumma. Colorstaysta tykkäsin, se oli tosiaan sulautuva ja kestävä, ja pysyi todella hyvin.. joskus ehkä liiankin hyvin. (Tässä PR:ssä seuraavat sävyt taisivat olla Vanilla ja Shell).
Tämäkin sävy on hyvä ja voide tuntuu mukavalta levittää iholle, mutta.. ekalla kerralla musta tuntui, että tuli omituisia näppyjä iholle. Ajattelin, että okei, tämä johtuu ehkä jostain muustakin, en voi laittaa pelkästään meikkivoiteen syyksi. Toisella kerralla sama juttu. Ja kolmannella. Iho alkaa kukkimaan epätavallisella tavalla.. ei kiva.
Vertasin tätä Diorin vanhaan Diorlift 100-voiteeseen ja siihen verrattuna tämä on hieman viileäpohjainen, vaikkei se siltä tuossa näytä. Silti ihmettelin, että hapettuiko tämä iholla tai muuttui vähän likasen näköiseksi päivän aikana. No täytyy vielä kokeilla kerran.
Todella harmi, koska muuten voide vaikutti mukavalta. Olen noita meikkivoiteita varmaan kymmeniä kokeillut, harvemmin ne ovat aiheuttaneet iho-ongelmia, vaikka tiesmitä ovat sisältäneetkään.
Tuossa INCIä, kyllähän siinä monet silikonit ovat alussa. Plussaa toki hygienisestä ja kätsystä pumppupullosta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, mistä olet löytänyt / tilannut tuon? Haluaisin itsekin juuri tuon 001 sävyn, mutta kun koko tuotetta ei tunnu löytyvän minkään värisenä mistään! :D

- MG

Vanity kirjoitti...

Moi, ihan jenkki-eBaysta olen tämän ostanut, siellä näyttäisi olevan tälläkin hetkellä n. 15$ postareineen Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta, laitanpa tilaukseen! :)