lauantai 12. kesäkuuta 2010

Leluset viikonvaihteeksi

Huhheijaa, muutaman viikon takainen ostoinnostus meni onneksi (toistaikseksi) ohi ja satoa vaan korjataan. Näitä Smudge Poteja himoitsin jo aiemmin, mutten löytänyt sopivaa diiliä.. jenkki-eBaysta sitten loppujen lopuksi nappasin; Stilan Barbie loves Stila-kokoelman SP gel eye linerit Cobalt Clutch ja Purple Pumps.
Kai noita voi ihan luomellakin käyttää.. en ole vielä tositoimissa testaillut, vähän kädelle kokeilin. Katsotaan mitä noilla saa aikaan.

Parissa blogissa (Muse & The Beauty Look Book) näin tämän, ja tuli tietysti sellainen tuo-on-saatavaaa-fiilis. Nokun niin kauheasti kehuttiin..

Varmasti ihan hyvä luomenpohjustussävy, juuri testasin tuossa ekaa kertaa pikaisesti. MACin Paint Poteja en ole oikein koskaan oppinut käyttämään.. en myöskään loppupeleissä ole Fluidline-rajaustenkaan ystävä ja kukas se sitten osti pari pönikkää geelirajausta?

Tämäkin kiinnosti, mutten ollut halukas maksamaan tästä neljää kymppiä.. avuksi Ebay UK ja sieltä sain mukavaan hintaan tämän avaruuspakkauksen, n. 20 e postareineen. Oikeastaan tosi hauska tuo jättiläisen piilaripakkaus, ja kyllä esim. aamuisin silmänympärysiho tuntuu hoidetulta, mutta kuten muutkin ovat todenneet, geeli ei välttämättä riitä kostuttajaksi päivämeikin alle. Voihan sen geelin laittaa alle ja ja töpöttää sitten vähän jotain voidetta vielä päälle. Mitään silmänalusten vaalenemista en tältä odota, nehän on ihan eri juttuja.. u know, tuskin voide kuitenkaan verisuonia vaalentaa..

Kovasti ovat purkkiin ainesosia lykänneet, jos tuosta nyt saa selvää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä hauskoilta nuo "löytösi", tarkempia postauksia niistä olisi kiva saada! :)

Vanity kirjoitti...

Juu eiköhän niistä tule lisäinfoa kun ehtivät käyttöön ; ).

Charming Nails kynsiblogi: kirjoitti...

Mä meinasin kans joskus ratketa noihin Stilan barbimeikkeihin mutta en sitten ostanutkaan. Nyt ne sit rupes taas kiinnostamaan, voi ei...ne luomivärit ois kivoja :)

M kirjoitti...

Vooii miten suloisia nuo Stilan barbimeikit! Voisi ostaa ihan noiden pakkaustenkin takia:)

Vanity kirjoitti...

Vaikutti aika lupaavilta nuo barbiputelit, toisaalta muistin miksi geelilinerin levittäminen on haasteellista.. ettei se väri nimittäin ole puoliksi ripsissä.. arrggh. Voin kyllä suositella sävyjä muuten, ihanat!